23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

iTec med fersk samarbeidsavtale med DAVI

iTec AS og DAVI har inngått en avtale om distribusjon av DAVIs maskiner i Norge

Salgssjef i iTec AS, Ståle Ellingsen, er meget godt fornøyd med avtalen. 

- iTec er i vekst og i DAVI får vi en betydelig aktør på verdensbasis med oss på laget. DAVI er særdeles innovative og fremtidsrettet. Effektiviteten og presisjonen i maskinene deres er av spesielt høy kvalitet.

DAVI har til enhver tid minst 40 maskiner på lager, klar for utsending til kunder i hele verden. Lageret er bygget på historiske salgsdata, og DAVI garanterer også reservedelsleveranser innen 48 timer fra eget lager.

- DAVI har også et imponerende kontrollorgan på komponenter og ferdigprodukter, og jeg gleder meg til å presentere dette for kundene våre, sier Ellingsen.

DAVI er i dag verdens største produsent av plate- og profilvalser, og er et innovativt og fremtidsrettet selskap innenfor sin nisje, lokalisert i Cesena i Italia.

Effektivitet og presisjon

Daglig leder i iTec, Ove Haugen er også godt fornøyd med den ferske avtalen.

- Vi ser at markedet i dag særlig fokuserer på effektivitet og presisjon. Det er sjelden avvik fra dette, og vi vil derfor kun ha med de aller beste leverandørene i vårt leveringsprogram. De vi vet fungerer. DAVI er blant disse innenfor vals, sier Haugen.

DAVI Plate Roll

Servicesjef Ole Pavljuk er kresen når det gjelder hvilken maskinpark som skal leveres fra iTec.

- DAVI sine maskiner er særdeles driftssikre og de har lite kostnader knyttet til service og vedlikehold. Effektiviteten i produksjonen blir veldig god. DAVI gir oss en mulighet til å betjene våre kunder med et kvalitetsprodukt fra en meget høyt kvalifisert leverandør. DAVIs maskiner er spesielt gode fordi de holder høy kvalitet og er meget solid bygget. DAVI har levert slike maskiner i 50 år, og da er de fleste barnesykdommer borte. All denne erfaringen kan benyttes ved dagens maskinkonsepter.

Han er også imponert over automatiseringsløsningene, CNC-kontrollen og softwaren.

- Dette representerer siste generasjon mht. teknologisk utvikling, sier en godt fornøyd Pavljuk

DAVIs maskiner leveres kun med standardkomponenter fra de beste og mest kjente produsentene, noe som gjør komponentbytte svært effektivt. 

iTec AS
Ringdalskogen 101
3270 LARVIK
Larvik
Norge
Org. nr.: NO918011625

Send til en kollega

0.063