23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Behov for å få hjelp med Hydraulikk, Pneumatikk, Slanger og Fittings? Vi gjør det enklere for deg!

Ved akutt behov for service eller leveranser utenfor arbeidstiden, holder det å kontakte ett av selskapene - SERVI eller HYDROSCAND.


SERVI har et landsdekkende servicenett for support på hydraulikk og pneumatikk, og HYDROSCAND har det samme på slanger og ledningskomponenter. Til sammen har vi 36 servicesentre i Norge, og du kan få hjelp fra den avdelingen som er nærmest deg.


SERVI
 - kjernekompetanse:
Komponenter, systemer, service, samt reparasjon og feilsøking av pumper, motorer, ventiler, sylindere, akkumulatorer og filtre. I tillegg leverer vi alle tilhørende aktive og passive komponenter inkludert elektrisk styring, kontroll og fjernovervåking av dette.
SERVI har servicesenter i Bergen, Kristiansand, Ski, Trondheim og Ulsteinvik – totalt har vi 22 service- biler. SERVI har Nordens største lager av hydraulikk- og pneumatikkomponenter.
  

HYDROSCAND  - kjernekompetanse:
Komponenter, service, reparasjon, samt montering av slanger, fittings og rør.
HYDROSCAND har 31 avdelinger og 20 servicebiler i Norge. Stort varelager, bredt sortiment, god service og høy kunnskap kjennetegner Hydroscand.


Med dette samarbeidet ønsker vi å gjøre det enklere for nye og gamle kunder å ha en totalleverandør på oppgraderings- eller ombyggingsjobber – det være seg slangeservice, bytte av komponenter eller ombygging/oppgradering av hydraulikk-, pneumatikk- og elektrosystemer.


TA KONTAKT


SERVI på tlf. 64 97 97 97 eller post@servi.no / nasjonal vakttelefon 64 97 97 00
HYDROSCAND på tlf. 22 91 89 00 eller firmapost@hydroscand.no / lokal vakttelefon, se hjemmeside.
 

Servi AS
Rasmus Solbergs vei 1
1423 SKI
Ski
Norge
Org. nr.: NO936370446

Kontaktperson

BV
Babis Vaxevanidis
Avdelingsleder Kundeservice
+47 64979789 post@servi.no

Send til en kollega

0.046