23948sdkhjf

Fibertest ganske enkelt med TREND FiberMaster

| Medlemsnyhet | Bedrift Elma Instruments AS

Elma Instruments og TREND Networks presenterer den nye TREND FiberMaster. OTDR, PON OTDR, Power meter og Lyskilde i tillegg til Videoinspeksjonsprobe. De er raske og enkle å bruke, og som en av de minste OTDR på markedet er de enkle å ha med seg.

Elma Instruments og TREND Networks presenterer den nye TREND FiberMaster. OTDR, PON OTDR, Power meter og Lyskilde i tillegg til Videoinspeksjonsprobe. De er raske og enkle å bruke, og som en av de minste OTDR-ene på markedet er de enkle å ha med seg rundt. Med det sterke gummibelegget er TREND FiberMaster beskyttet mot fall og tøffe miljøer.

TREND FiberMaster kommer i 4 modeller; Quad, multimode, singlemode og PON. TREND FiberMaster OTDR har både høyt dynamisk område og små dead zones som gir den presisjonen som kreves for installasjon og feilsøking. Den medfølgende programvaren kan enkelt rapportere og sertifisere i henhold til gjeldende TIA/ISO/IEC/IEEE-krav med enkle bestått/ikke bestått-resultater. TREND FiberMaster OTDR med  Powermeter og Lyskilde leveres med veske og mye tilbehør.

 For ytterligere informasjon kontakt Elma Instruments på 22 10 42 70 eller se mer på www.elma-instruments.no

Medlemsnyhet

Bedrift
Elma Instruments AS

Garver Ytteborgsvei 83
0977 Oslo
Norge
Elma Instruments AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.063