23948sdkhjf

En av Panasonics mest populære enheter får oppdatering

| Medlemsnyhet | Bedrift Digital PR

En oppdatert versjon av det populære nettbrettet TOUGHBOOK N1 lanseres i en kraftigere og mer fremtidssikret utgave. I tillegg er de nye N1 Flat- og N1 Tactical-modellene klare til å bistå under travle, skiftende og krevende forhold.

Panasonic introduserer tre nye versjoner av det populære nettbrettet TOUGHBOOK N1. Felles for de tre versjonene er blant annet den 4,7" store kapasitive HD-skjermen med multitouch som er designet for bruk i skarpt sollys og regnvær. Enheten kan betjenes selv når brukeren har på seg hansker, og med en valgfri Stylus Pen er det mulig å sikre nøyaktige signaturer og gjenkjennelsesfunksjoner.

De nye TOUGHBOOK N1-modellene er utstyrt med Qualcomm Octa Core-prosessor og mer minne (4 GB) enn forgjengeren, samt dobbelt så mye flash-lagringsplass (64 GB).

Med sikkerhetsverktøyet Panasonic COMPASS (Complete Android Services and Security) tilbys alt det en bedrift trenger for å konfigurere, implementere og administrere sine robuste Panasonic Android-enheter på sikkert vis.

Til de nye versjonene av TOUGHBOOK N1 tilbys dessuten støtte med sikkerhetsrettinger og -oppdateringer helt til 2027.

TOUGHBOOK N1Mk3 er et robust håndholdt nettbrett med en integrert, vinklet strekkodeleser. Nye håndholdte TOUGHBOOK N1 er en favoritt blant posttjenester og fraktfirmaer, og leveres med mer minne, Android-operativsystem og Panasonics programvare- og sikkerhetsoppdateringer.

Den nyeste generasjonen (Mark 3) er mer fleksibel, fremtidssikret og kraftigere enn noensinne. Den er utstyrt med Qualcomm Octa Core-prosessor, økt 4 GB minne og 64 GB flash-lagringsplass – dobbelt så mye som tidligere generasjoner.

Enheten er en kombinert WiFi- og 4G-modell, og vil være tilgjengelig fra september 2022.
Pris fra €1.495.

TOUGHBOOK N1 Flat kan med sin tynne, integrerte strekkodeskanner gjenkjenne en rekke forskjellige strekkodetyper, og den er blant de tynneste og letteste håndholdte enhetene i kategorien for 4,7" nettbrett. Dette gjør den ideell til post- og budtjenester, transport og logistikk. Den kan også enkelt kobles til annet utstyr med Bluetooth som en del av en dedikert skanneløsning, for eksempel for dem som bruker bærbare strekkodelesere på et lager.

TOUGHBOOK N1 Flat vil være tilgjengelig fra september 2022.
Pris fra €1.380

TOUGHBOOK N1 Tactical er spesielt designet for krevende og ekstreme miljøer. Den robuste, håndholdte Android-enheten er designet for bruk av militæret og offentlige sikkerhetsmedarbeidere som for eksempel politi og redning, da innsatsstyrker og spesialoperatører krever pålitelige enheter til oppdragsplanlegging og gjennomføring.

TOUGHBOOK N1 Tactical vil være tilgjengelig fra september 2022.


Mer informasjon om TOUGHBOOK N1 er tilgjengelig på https://business.panasonic.co.uk/mobile-solutions/products-and-accessories/handhelds/TOUGHBOOK-N1

Medlemsnyhet

Bedrift
Digital PR

Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Danmark
Digital PR

Bilder & videoer

TOUGHBOOK N1 FlatTOUGHBOOK N1 Tactical

Send til en kollega

0.078