23948sdkhjf

Mangler du ekte data? Med Bun kommer du ett skritt foran!

| Medlemsnyhet | Bedrift Elma Instruments AS

Elma Instruments introduserer nå vår splitter nye løsning fra Loggerflex. Den nye Bun-serien er en liten, smart og brukervennlig enhet som måler mange forskjellige parametere sånn som fuktighet, temperatur, strøm eller karbondioksid (CO2).

Elma Instruments introduserer nå vår splitter nye løsning fra Loggerflex. Den nye Bun-serien er en liten, smart og brukervennlig enhet som måler mange forskjellige parametere sånn som fuktighet, temperatur, strøm eller karbondioksid (CO2).

 Med en Bun er du alltid et skritt foran. Tid er penger, så la Bun holde øye med dataene dine. Du trenger f.eks. ikke tenke på strømbrudd, temperaturendringer eller inneklima for så snart parameterne avviker fra normalen kan Bun sende en SMS og/eller en e-post. Du trenger bare å bruke Wi-Fi eller Loggerflex sin egen Smart EDC, som brukes til å koble det meste til serveren, slik at alt er samlet på ett sted. Din Bun overvåker hele tiden og kan brukes til å lage rapporter på få sekunder, og det betyr at du slipper å gå ut og måle manuelt i kjøleboksen, Bun vil registrere og informere deg om de spesifiserte parameterne overskrides.

Nå som sommeren er over, høsten har kommet og vintermånedene er over oss, går vi inn i en tid hvor vi skal holde oss innendørs. Den siste generasjonen av instrumenter for inneklimamåling logger og sender data til skyen f.eks. fra hjemmekontoret, hvor mange av oss bruker mer tid etter korona-pandemien. De færreste av oss har ventilasjonsanlegg hjemme, men med Loggerflex' Bun kan vi holde et øye med om inneklimaet vårt er godt.

Inneklimaet endrer seg hele tiden, og det er ikke noe unaturlig med det, hvis du åpner et vindu, skrur opp varmen, glemmer å lukke en dør eller når antall personer i et rom endres, endres inneklimaet. Derfor er et øyeblikksbilde sjelden tilstrekkelig og derfor bør alle parametere overvåkes kontinuerlig, eller gjennom f.eks. en hel arbeidsdag med analyser for å få et sant bilde. CO2, temperatur, luftfuktighet, trekk og lys varierer gjennom dagen og har stor innvirkning på trivsel og produktivitet.

Aldri før har så mange loggeparametere blitt kombinert med så enkel håndtering. Du skriver enkelt inn enhets-IDen og du er i gang på sekunder. Det er den smarteste plug-and-play WiFi-dataloggerløsningen for innsamling av data og alarmer, og sender alle dataene dine rett til skyen hvor du har enkel tilgang til dokumentasjon. Det utskiftbare batteriet har en levetid på flere år.

Se hele Bun serien her...

For ytterligere informasjon kontakt Elma Instruments på 22 10 42 70 eller se mer på www.elma-instruments.no

Medlemsnyhet

Bedrift
Elma Instruments AS

Garver Ytteborgsvei 83
0977 Oslo
Norge
Elma Instruments AS

Bilder & videoer

Elma Instruments Loggerflex Bun Moldstop

Send til en kollega

0.11