23948sdkhjf

Panasonic presenterer en rekke nye produkter

| Medlemsnyhet | Bedrift Digital PR

4K everywhere: Panasonic introduserer innovasjoner for opplevelsesindustrien, utdanning og arbeidsliv.

Panasonic bygger videre på sitt 4K Everywhere-tema, og introduserer tre nye innovative AV-produkter. De kommer også til å demonstrere sitt enormt brede utvalg av løsninger innen “themed entertainment”, utdanning og arbeidsliv.

To nye serier med Solid Shine LCD-laserprojektorer med 4000 lumen
Panasonic presenterer to nye serier med LCD-projektorer som er utformet for umiddelbar og engasjerende kommunikasjon i de lyse miljøene i klasserom og konferanserom. Panasonic PT-LMZ460-serien kan starte presentering raskt, takket være Quick Startup som starter projiseringen på bare ett sekund. Utover fleksibel bruk og høyere enn Full HD-oppløsning som gir skarpe bilder, har projektoren et 1,2x-zoomobjektiv og en lysstyrke på opptil 4600 lm med ekte WUXGA-oppløsning. Dette gjør det mulig å vise bilder med sitt opprinnelige bildeforhold, og det gir ekstra skjermoverflate for visning av websider og regneark. Panasonic PT-TMZ400-serien med kort kasteavstand og opptil 4000 lm lysstyrke ved WUXGA-oppløsning, er også ideell for mindre museer og for digital skilting. Den forbedrede optiske konstruksjonen og den effektive SOLID SHINE-laserlyskilden i begge projektorseriene minimerer energiforbruk, avfall og vedlikehold, noe som gjør dem til en miljøvennlig investering. Begge de to seriene er tilgjengelige fra september 2022.

Den revolusjonerende nye videokonferanseløsningen PressIT360
For å støtte nye måter å samarbeide på hjemme og på kontoret, har Panasonic presentert en revolusjonerende ny 360-graders videokonferanseløsning som er utformet for å minske stresset ved hybridmøter. Panasonic PressIT360 er intuitiv å bruke, og kobles ganske enkelt til en PC med én eneste kabel og gir et fantastisk bilde med høy vannrett oppløsning og klar lyd. Den kan oppdage høyttalere opptil 5 meter borte og har en funksjon som demper ekko, støy og volumforandringer slik at den automatisk justerer lydkvaliteten uansett om den som snakker befinner seg langt bort eller i rommet. Løsningen blir tilgjengelig i juli 2022.

To nye 20 000 lm-projektorer: 3-chip DLP og LCD
Panasonic er bransjeledende innen kompakte projektorer som sømløst kan integreres i faste installasjoner, og har enklere installasjon og håndtering ved utleie og iscenesetting. Panasonic lanserer også sin nye projektorserie PT-RQ25K. Denne serien med fire modeller inkluderer verdens minste og letteste 3-chip DLP™-projektor med 20 000 lm og 4K. De leverer svært høy bildekvalitet, og eksklusive funksjoner som forenkler alt fra transport og oppbevaring til installasjon og oppsett. PT-RQ25K-serien slippes i september 2022.

 En annen 20 000 lm-projektor som er den første i sitt slag er LCD-modellen PT-MZ20K. Denne forhåndsvises av Panasonic, og den er verdens minste, letteste og mest stillegående. Projektoren er ideell for bedriftsmøter, forelesningssaler og hybridmiljøer, og har høye nivåer av kostnadseffektivitet og en imponerende bildekvalitet i vel opplyste rom og for seere som deltar over video. PT-MZ20K blir tilgjengelig i desember 2022.

En ny serie profesjonelle skjermer
Den nye EQ2-serien med profesjonelle 4K LCD-skjermer er utformet for å møte de økende behovene i bedriftslokaler og klasserom. Serien byr på høy bildekvalitet, robusthet og en rekke nyttige tilkoblingsmuligheter i seks skjermstørrelser (86, 75, 65, 55, 50 og 43 tommer). For å sikre enkelt samarbeid i konferanse- og klasserom er EQ2-serien utstyrt med Intel® SDM-kortplass (Smart Display Module), som kan brukes med mottakerkortversjonen av Panasonics trådløse presentasjonssystem PressIT. Det finnes også en innebygget whiteboard-funksjon for å kommentere visningen, samt inn- og utzooming ved hjelp av en mus. Skjermene blir tilgjengelig etter tur fra og med i sommer.

 – Muligheter til å samarbeid og skape fritt, uansett hvor du befinner deg, har aldri vært viktigere, Derfor er vi fokusert på å sørge for de mest oppslukende og samarbeidsvennlige 4K AV-løsningene for bedrifter, utdanning og underholdning. Vi er allerede den eneste produsenten i verden som har en 4K-portefølje med skjermer på opptil 98 tommer og projektorer med opptil 50 000 lumen, og våre innovative nye produkter som presenteres i dag kommer bare til å forsterke vårt rykte som den beste 4K-leverandøren, sier Hartmut Kulessa, europeisk markedssjef for Panasonic Visual Solutions.

 Mer informasjon om Panasonics seneste produktlanseringer på ISE er tilgjengelig på:

https://business.panasonic.no/visual-system/

Medlemsnyhet

Bedrift
Digital PR

Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Danmark
Digital PR

Send til en kollega

0.078