23948sdkhjf

Ekstra sikker og fremtidsrettet lader: EVlink Pro AC

| Medlemsnyhet | Bedrift Schneider Electric Norge AS

Topp sikkerhet, fleksibilitet, brukervennlighet og tilkoblingsmuligheter gjør Schneider Electric-laderen ideell for alle typer fremtidsrettede, «grønne» mellomstore og store anlegg.

EVlink Pro AC laderen er utviklet for å brukes i helhetlige laststyring- og energiovervåking-løsninger med integrering av fornybare kilder.

Topp sikkerhet og pålitelighet

- Dette er neste generasjons ladestasjoner for elbiler. Flere egenskaper skiller disse elbilladerne ut fra konkurrentene. I tillegg til de avanserte mulighetene for avansert laststyring og -overvåking, som gir maksimal fleksibilitet til brukere, installatører og ladeoperatører, er sikkerheten i EVlink Pro AC-laderen virkelig ivaretatt - uten kompromiss, forklarer Siri Damsleth, ansvarlig for eMobility i Schneider Electric Norge.
- Den innebygde Type B EV jordfeilbryteren er 100 prosent testet og sertifisert og er vesentlig for å gi en pålitelig beskyttelse mot både støt og brann. Laderen er også utstyrt med MnX, en ekstra underspenningsutløser, og overholder dermed de strengeste standarder, som ISO og IEC, etc.

Energieffektivisering, skalerbarhet og fleksibilitet

EVlink Pro AC elbilladere er spesielt robuste og modulære. Utseendet kan lett tilpasses ulike bruksområder og behov. Flere versjoner blir lansert, med metallkapsling (EVlink Pro AC Metal) og uten. Installasjonen og driftsettelsen er forenklet, ikke minst takket være egne digitale verktøy som gir både installatørene og ladeoperatørene mulighet til å fjernstyre.

- Schneider Electric har fokusert på å gi en problemfri opplevelse for både el-installatører, ladeoperatører og elbilister, en løsning som gir topp oppetid og energieffektivitet ved behov, sier Damsleth.

EVlink Pro AC leveres med T2-uttak med deksel for høyest mulig sikkerhet, eller festet T2-kabel. Den kan installeres på gulv eller vegg, med eller uten metallkapsling.

Avansert tilkobling, smart og fremtidssikker

- EVlink Pro AC elbillader er utviklet for å gi brukeren full pålitelighet og kontroll over energiforbruk på individuell ladernivå, som gjør den ideell for drift av elbilflåter, fortsetter Damsleth.
Den leveres med mobile apper for driftsettelse, fjernovervåking, smart lading og OCPP (OPEN CHARGE POINT PROTOCOL) 1.6 Json. Laderne er tilrettelagt for Plug and Charge og Smart Charging i henhold til ISO 15118. Den er tilgjengelig med Modbus og Master/Slave-energistyring for små installasjoner.

Videoer

Se EVlink Pro AC for parkeringsplasser

Se Elink Pro AC lader for boligbygg

Se EVlink Pro AC for næringsbygg

Se hvordan du innstallerer EVlink Pro AC lader

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Schneider Electric Norge AS

Sandstuveien 68
0607 Oslo
Norge
Schneider Electric Norge AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.063