23948sdkhjf

Slik velger man det riktige utstyret

| Medlemsnyhet | Bedrift Nordiske Innholdsmarkedsføring

Det å velge det helt rette utstyret er noe som er en viktig beslutning man skal ta som bedrift når man skal investere i noe helt nytt, eller når man skal investere i noe som skal erstatte en eldre løsning.

Dette er en jobb som krever stor innsikt i hva behovene faktisk er og hvordan forskjellige løsninger vil kunne bidra på forskjellige måter, sånn at man kan finne frem til det helt rette utstyret for det behovet man har.  

Dette ligner litt på det valget man for eksempel skal ta som privatperson når man skal velge tørkestativ. Det er masse steder som selger tørkestativ, men det er ikke sikkert at det lever opp til de ønskene og behovene man har. Kanskje man vil ha noe som skal stå ute hele tiden, noe som kan henges på veggen, noe som er beregnet på bruk inne og ute, eller noe helt annet. Uansett hva kan du finne annerledes tørkestativ her og velge noe som passer akkurat de behovene du har. 

Men det er ikke tørkestativ dere skal kjøpe selvsagt. Men det fungerer likevel som eksempel. Her er nemlig noen av de tingene dere må tenke over når dere skal velg det rette utstyret for akkurat deres bedrift. 

Tenk over dette før dere investerer 
Det å kjøpe nytt utstyr er rett og slett en investering. Og uansett om det er en liten investering eller en stor investering er det akkurat like viktig å tenke over de følgende tingene: 

  • Hva vil den mest bærekraftige løsningen være? Det er i stadig økende grad viktig at vi tenker bærekraft når vi skal velge nytt og her er det mange parametere som spiller inn – blant annet hvor holdbart noe er, hvordan det er produsert og ikke minst hva det er laget av.  
  • Hva er det reelle behovet dere har? Noen ganger kan det være vanskelig å dele opp ønsker og behov, så det å faktisk se på hva som er konkrete behov er en god start for de aller fleste. Det å se på hvilke ønsker som kan flettes inn er neste skritt, men tenk over hva de rene behovene er, sånn at dere kan starte der. Særlig hvis dere har begrenset budsjett eller på andre måter er nødt til å velge. 
  • Tenk langsiktig. Det å investere i noe er en stor beslutning og det kan virkelig lønne seg å se på hvordan man kan tenke mest mulig langsiktig og dermed sørge for at løsningen dere velger kommer til å funke like bra i fremtiden som den gjør akkurat nå. 

Medlemsnyhet

Bedrift
Nordiske Innholdsmarkedsføring

Send til en kollega

0.078