23948sdkhjf

Nyhet på Eliaden 2022 - Radiodetection RD7200 kabelsøker

| Medlemsnyhet | Bedrift Elma Instruments AS

På Eliaden presenterer Elma Instruments nyheten Radiodetection RD7200, etterfølgeren til RD7100-serien som i mange år har vært markedets mest utbredte kabelsøker blant entreprenører, kraftleverandører og lignende profesjonelle operatører.

Elma Instruments har stor utstilling på Eliaden 2012 stand D02-05. På messen lanseres en rekke nye spennende produkter.

Radiodetection RD7200 kabelsøker - Den nye markedslederen når du leter etter underjordiske installasjoner

På Eliaden presenterer Elma Instruments nyheten Radiodetection RD7200, etterfølgeren til RD7100-serien som i mange år har vært markedets mest utbredte kabelsøker blant entreprenører, kraftleverandører og lignende profesjonelle operatører. RD7200 kombinerer alle funksjoner fra enkel installasjonssøker til avansert feilsøking, i ett instrument, hvor brukervennlighet og avansert teknologi går opp i en høyere enhet.

Med RD7200 kan du raskt og effektivt lokalisere feil og brudd på kabler ved hjelp av senderen og feilsøkingsrammen. Kabelsøkeren er utstyrt med funksjoner som gjør den spesielt egnet for bruk av kraftleverandører, entreprenører, kabeleiere og elektroinstallatører. Modellen har mange likhetstrekk med forgjengeren RD7100, men har fått flere oppgraderinger som kraftigere lyd, varsling ved upassende «sving» med søkeren, og kan brukes til lokalisering av sonder, rør og kabler samt lokalisering av kabelfeil i terreng.

Kraftig design som tåler hverdagen på jobb, men samtidig er lett og ergonomisk. Høy brukervennlighet uten å spare på avanserte alternativer. Radio Detections kjent og velprøvd teknologi. Søkeren brukes ofte sammen med sender og evt. A-Ramme, dersom settet skal brukes til kabelfeilsøking.

I tillegg til de nevnte nyhetene vil Elma Instruments vise det meste av sitt produktspekter innen håndholdt test- og måleutstyr. Se mer på www.elma-instruments.no eller ring 22 10 42 70.

Medlemsnyhet

Bedrift
Elma Instruments AS

Garver Ytteborgsvei 83
0977 Oslo
Norge
Elma Instruments AS

Bilder & videoer

Elma Instruments Radiodetection RD7200

Send til en kollega

0.063