23948sdkhjf

Nyhet på Eliaden 2022 - HIKMICRO termografering hos Elma

| Medlemsnyhet | Bedrift Elma Instruments AS

På Eliaden 2022 vil Elma Instruments stille ut produktnyheter og et bredt utvalg av vårt store produktprogram innen bl.a. termografi.

Elma Instruments har stor utstilling på Eliaden 2012 stand D02-05. På messen lanseres en rekke nye spennende produkter.

 På Eliaden 2022 vil Elma Instruments stille ut produktnyheter og et bredt utvalg av vårt store produktprogram innen bl.a. termografi.

Elma Instruments er nå ledende masterdistributøren i Skandinavia av termografikamera fra produsenten HIKMCRO. Utvalget fra HIKMICRO er robuste og velfungerende kameraer som ligger i den gunstige enden av prisskalaen, og spenner fra kameraer for bruk med en Android Smartphone til det profesjonelle kameraet med 640x512 piksler.

Enten du er ny innen termografi og er på utkikk etter et rimelig termografikamera "til verktøykassen", eller du lenge har jobbet med termografi og ønsker en oppgradering av kameraet ditt, finner du det i det store produktutvalget fra HIKMICRO. Kameraene passer for håndverkere, installatører og teknikere som ønsker å bruke termografi i forbindelse med montering, reparasjon, feilsøking og dokumentasjon av temperaturrelaterte problemer på for eksempel varmeanlegg, el-tavler, gulvvarme og sjekk av isolasjon og kuldebroer, i forbindelse med bygningstermografi.

I tillegg til de nevnte nyhetene vil Elma Instruments vise det meste av sitt produktspekter innen håndholdt test- og måleutstyr. Se mer på www.elma-instruments.no eller ring 22 10 42 70.

Medlemsnyhet

Bedrift
Elma Instruments AS

Garver Ytteborgsvei 83
0977 Oslo
Norge
Elma Instruments AS

Send til en kollega

0.078