23948sdkhjf

Nyhet på Eliaden 2022 - Adapter for testing av ladestasjoner

| Medlemsnyhet | Bedrift Elma Instruments AS

På Eliaden presenterer Elma Instruments nyheten Elma EVSE-200 adapter som aktiverer ladestasjoner ved å simulere tilkobling av el-bil, og bringer målepunkter ut i standard bananbøssinger.

Elma Instruments har stor utstilling på Eliaden 2012 stand D02-05. På messen lanseres en rekke nye spennende produkter.

 Adapter for testing av ladestasjoner Elma EVSE-200 - Smart adapter for aktivering av ladeuttak for elbiler, EVSE, og funksjonstest med feilsimulering.

På Eliaden presenterer Elma Instruments nyheten Elma EVSE-200 adapter som aktiverer ladestasjoner ved å simulere tilkobling av el-bil, og bringer målepunkter ut i standard bananbøssinger. Dermed kan f.eks. enkel funksjonstest, om laderen kan aktiveres, uføres med adapter alene, spenninger kan måles med standard multimeter eller ta en full funksjonstesting og installasjonstest med en passende installasjonstester.

Elma EVSE-200 har flere smarte funksjoner. CP-signal i banankontakter slik at kommunikasjon kan leses ut. Elma EVSE-200 kan også tilkobles en belastning, f.eks. en vifteovn, opptil 10A, direkte i stikkontakten på adapteren. Dermed kan ladekontakten testes belastet, og forbindelser kan kontrolleres med et termografikamera. Elma EVSE-200 kan også lage feilsimulering for manglende PE-tilkobling og CP for PE-feil. Dermed kan adapteren benyttes til å kontrollere riktig tilkobling og funksjonalitet ved feil.

Adapteren leveres med standard type 2 støpsel og enkle dreiehjul for simulering av både PP (belastning) og CP (Tilkoblings status) både ventilert (ABD)- og ikke ventilert (ABC) status. Leveres klar til bruk i veske og kan med fordel benyttes med installasjonstestere fra Elma instruments.

I tillegg til de nevnte nyhetene vil Elma Instruments vise det meste av sitt produktspekter innen håndholdt test- og måleutstyr. Se mer på www.elma-instruments.no eller ring 22 10 42 70.

Medlemsnyhet

Bedrift
Elma Instruments AS

Garver Ytteborgsvei 83
0977 Oslo
Norge
Elma Instruments AS

Bilder & videoer

Elma EVSE 200

Send til en kollega

0.078