23948sdkhjf

Elma - Ny klasse A effekt- og energianalysator med GPS

| Medlemsnyhet | Bedrift Elma Instruments AS

Den nye CA8345 i beskyttelsesklasse IP67 med innebygd GPS er den nyeste nettanalysatoren fra Chauvin Arnoux for måling av elektrisk energi og kvalitet. Instrumentet måler med høy presisjon for optimalisering av energiforbruket.

Den nye CA8345 i beskyttelsesklasse IP67 med innebygd GPS er den nyeste nettanalysatoren fra Chauvin Arnoux for måling av elektrisk energi og kvalitet. Instrumentet måler med høy presisjon for optimalisering av energiforbruket, og gir oversikt over eksisterende installasjoners kapasitet. I tillegg er det nyeste medlemmet i Qualistar-familien et kraftig verktøy for å analysere forsyningsproblemer og frakoblinger forårsaket av for eksempel skjev belastning, høy startstrøm, spenningsfall, harmoniske strømmer, etc.

Med sin høye nøyaktighet er CA8345 et kraftig verktøy som gjør alle nødvendige målinger for energioptimalisering og overvåking av elektriske distribusjonsnettverk. Siden instrumentet har innebygd GPS og måling, kan det plasseres og utføre måleoppgaver i IEC 61000-4-30 klasse A standard. Med en oppløsning så lav som 2,5 μs og kapasitet til å håndtere spenningstopper opp til 12 kV, kommer hver detalj med i en estående oppløsning.

Selv om instrumentet er re-designet fra bunnen av, er det fortsatt enkelt å betjene via den store skjermen. Som noe nytt i Qualistar-serien har batteriet nå kapasitet til 10 timers opptak, slik at du kan bruke det når du ikke er i nærheten av et uttak. Du kan også få tilgang til instrumentet via nettverk eller nettleser, noe som gjør det enda enklere å analysere dataene dine. Alle kontakter, SD-kort, etc. Har blitt flyttet til forsiden av instrumentet for enklere tilgang.

Data lagres på et SD-kort og åpnes via USB, Wi-Fi eller direkte i den innebygde nettleseren. Data lagres i det åpne JSON-formatet og kan dermed åpnes i den medfølgende Power Analyzer Transfer-programvaren eller importeres til din egen programvare.

Elma Instruments har i mange år tilbudt Qualistar-serien fra Chauvin Arnoux, som gjennom flere modellserier har satt standarden for nøyaktighet, detaljnivå, brukervennlighet og intuitiv betjening. Både programvare og fastvare er på norsk, noe som gjør det lettere å analysere resultatene, da de kan være både omfattende og komplekse, avhengig av oppgaven. Mange andre språk er selvfølgelig også tilgjengelige.

For mer informasjon kontakt Elma Instruments på 22 10 42 70 eller besøk www.elma-instruments.no

Medlemsnyhet

Bedrift
Elma Instruments AS

Garver Ytteborgsvei 83
0977 Oslo
Norge
Elma Instruments AS

Send til en kollega

0.079