23948sdkhjf

Møt verdens minste, letteste og mest stillegående 20 000 lm

| Medlemsnyhet | Bedrift Digital PR

Panasonic annonserer i dag verdens minste, letteste og mest stillegående LCD-projektor med lysstyrke på 20 000 lm.

Panasonic annonserer i dag verdens minste, letteste og mest stillegående LCD-projektor med lysstyrke på 20 000 lm, en ideell løsning for bedriftsmøter, forelesningssaler og hybridmiljøer. PT-MZ20K tilbyr kostnadseffektiv ytelse, og imponerende bildekvalitet i opplyste rom samt over IP-kameraer til tilskuere på avstand.

Med et kompakt, letthåndterlig chassis (22,3 kg) og stillegående drift (36 dB) smelter projektoren diskret inn i rommet. Panasonics eksklusive tidsbesparende teknologier minsker installasjonens kompleksitet og kostnad, noe som gjør PT-MZ20K til et smart valg for budsjettbevisste kunder.

For å sikre den perfekte balansen mellom høy lysstyrke og rike farger har PT-MZ20K en finkalibrert optisk motor og nye 1-toms LCD-paneler. Pure White Generator utnytter ekstra lys for å forbedre fargenøyaktigheten og levere en levende og engasjerende bildepresentasjon. I kombinasjon med Dynamic Contrast, som analyserer video og justerer lyseffekten til gjeldende kontrastkrav, forblir bildene godt synlige både for tilskuere i den andre enden av rommet og for fjerndeltakere.

Projektoren er enkel å installere og integrere, mens to 4K-inngangssignaler og CEC Command-kompatible HDMI®-innganger muliggjør PÅ/AV-kontroll av kildeenheten eller Panasonics trådløse presentasjonssystem PressIT. Ytterligere tidsbesparelser kommer med NFC-funksjonen som støtter IP-installasjoner uten nettstrøm, appen Smart Projector Control med autofokus via smarttelefonkamera, forhåndsaktiverte oppgraderingssett for Geometry Manager Pro og Information Monitor som viser status i standby-modus.

PT-MZ20K er kompatibel med ett bredt utvalg av Panasonic-objektiver, som zero-offset-linsen ET-EMU100 Ultra-Short-Throw Zoom Lens. Den kan til og med brukes til digital skilting eller på museer og i underholdningslokaler.

Stressfri pålitelighet og effektivitet ivaretas via Multi-Laser Drive Engine og Panasonics unike forseglede væskekjøling og fosforhjulkjølesystem. Det gjenbrukbare luftfilteret og laserlyskilden er vedlikeholdsfrie i 20 000 timer. “Failover Circuitry” forhindrer tap av lysstyrke ved diodefeil, mens “Backup Input” forhindrer bildetap selv i de mest oppdragskritiske situasjoner.

PT-MZ20K vil bli tilgjengelig i desember 2022. For mer informasjon, besøk: https://business.panasonic.co.uk/visual-system/pt-mz20kl-lcd-laser-projector

Ved siden av PT-MZ20K introduserte Panasonic i dag også verdens minste og letteste 3-chip DLP 4K-projektor med lysstyrke på 20 000 lm, med tilgjengelighet fra september 2022. PT-RQ25K-serien er 40 prosent mindre og 35 prosent lettere enn sine forgjengere, noe som gjør dem ideelle for sømløs integrasjon i faste installasjoner ved tema- eller plassbaserte underholdningsattraksjoner og for enkel installasjon og håndtering ved utleie og iscenesetting. Mer informasjon er tilgjengelig på https://business.panasonic.co.uk/visual-system/pt-rq25k-series-4k-laser-projectors

Medlemsnyhet

Bedrift
Digital PR

Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Danmark
Digital PR

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.062