23948sdkhjf

Utleie av utstyr til flensearbeid

| Medlemsnyhet | Bedrift kNm Hydraulikk AS

Leieparken vi har tilgjengelig gjør oss i stand til å dekke flere revisjonssstanser samtidig. Utstyret brukes daglig offshore og er videreutviklet over lang tid slik at det er tilpasset det røffe miljøet vi har i Nordsjøen. 

Vi har et stort utvalg av verktøy i leieparken vår som letter arbeid med montering, demontering og vedlikehold av flenser og bolter.  

Til monteringsarbeid og vedlikehold av flenser tilbyr vi Enerpac Equalizer mekaniske og hydrauliske flensespreder og flensejusteringsverktøy til leie. 

Ved boltetrekking subsea er det veldig viktig at utstyret som leies ut er enkelt å bruke og kan opereres av dykkere. Gjennom vår samarbeidspartner Enerpac Hydratight har vi de fleste dimensjoner innenfor subsea tensioning utstyr til utleie. 

kNm Hydraulikk har utviklet en rekke produkter innenfor HMS og sikkerhet. Ved bruk av hydraulisk momentvertkøy er fallende gjenstander og klemmeskader de største potensielle farene. I leieparken har vi utstyr for ulike HMS behov, tilbehør som motholdsnøkler og utstyr til boltetiltrekkingsarbeid for å forhindre farer som fallende gjenstander og klemmeskader er også en del av leieparken vår. I tillegg til dette har vi også muligheten til å leie ut manuelle kalibrerte momentnøkler for mindre bolt dimensjoner. 

Ta kontakt om det er behov.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
kNm Hydraulikk AS

Skvadronveien 27
4050 Sola
Norge
kNm Hydraulikk AS

Send til en kollega

0.078