23948sdkhjf

i-PRO introduserer en ny serie multisensor-kameraer med AI

| Medlemsnyhet | Bedrift Digital PR

Nye overvåkningskameraer med bred dekning kombinerer eksepsjonell bildeytelse, fleksibilitet og intelligens for å sikre proaktiv videoovervåkning.

I tråd med i-PRO EMEAs mål om å være det foretrukne valget for neste generasjons AI-kameraer, annonserer selskapet i dag sin nye serie multisensor-kameraer med dyplæringsintelligens on-the-edge. Som et neste trinn i i-PROs AI-fiseringsstrategi av sikkerhetsindustrien, kommer disse nye kameraene forhåndsinstallert med fire kraftige AI-baserte analyseapplikasjoner, men de er også åpne for tilpasning med andre tredjeparts analyseverktøy for å møte kundenes behov.

De nye i-PRO multisensorkameraene er tilgjengelig med tre eller fire bildesensorer i 4K-, 6 MP- og 4 MP-oppløsning, slik at man er sikret eksepsjonelt detaljerte bilder med 180° til 360° bildevinkel tilpasset installasjonsmiljøet. Alle disse funksjonene kommer i det tynneste og mest diskré designet som er tilgjengelig på markedet, og det gjør at den nye serien setter en ny standard i sikkerhetsindustrien.

De nye multisensor-kameraene er utstyrt med en innebygget AI-prosessor som muliggjør dyplæringsanalyse som kan oppdage mennesker og kjøretøy. I tråd med i-PROs åpne AI-strategi, gjør SDK-et kameraserien fullstendig åpen for utvikling av tredjepartsapplikasjoner. Disse modellene byr på bredere dekning med større vippespekter enn andre sammenlignbare modeller på markedet, i tillegg til IR LED-lys på utvalgte modeller for å sikre at bilder kan fanges i svært mørke miljøer. Muligheten til å autonomt oppdage og skille objekter i store miljøer, lar sikkerhetspersonell fokusere på ekte hendelser av interesse slik at kan effektiviteten og sikkerheten økes.

– Vi har nettopp gjort vårt utvalg av intelligente AI-kameraer i S-serien enda smartere og mer fleksibelt, og vi løfter standarden innen sikkerhet enda mer. Våre nye i-PRO multisensor-kameraer tar vidtrekkende overvåkning til et nytt nivå ved å kombinere eksepsjonelt høy bildeytelse og omfattende dyplæringsapplikasjoner on-the-edge, slik at de kan levere ekte proaktiv videoovervåkning. Det nye tynne og diskré designet viser også at vi lytter til kundenes behov, og implementerer deres ønsker i produktserien. Det gjør ikke bare de nye multisensor-kameraene til kraftig sikkerhetsmaskinvare, men også mye mer. De er åpne sensorenheter som lett glir inn i omgivelsene, sier Gerard Figols som er sjef for i-PRO EMEA.

De nye i-PRO multisensor-kameraene følger i-PROs standarder for sikkerhet og dataintegritet, og de er utstyrt med markedsledende FIPS 140-2 level 3-kryptering sikret av en 3.-parts sertifikatleverandør. Det gjør multisensor-kameraserien ideell til bruk i en lang rekke krevende applikasjoner innen by- og bygningsovervåkning, logistikk, industri og transport.

Mer informasjon er tilgjengelig på nettsiden vår: http://i-pro.com/eu/en/surveillance/products/wv-s8574l

Medlemsnyhet

Bedrift
Digital PR

Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Danmark
Digital PR

Send til en kollega

0.062