23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Robust favoritt fra Panasonic oppdateres med 5G

Panasonic TOUGHBOOK G2 er et slitesterkt nettbrett for arbeidere i felten.

Panasonic TOUGHBOOK G2 er et slitesterkt nettbrett for arbeidere i felten som trenger rask mobiltilkobling selv i krevende miljøer. Den nye modellen som er utstyrt med 5G-tilkobling, åpner for mange spennende muligheter for både brukere og bedrifter.

Panasonic TOUGHBOOK G2, selskapets bestselger blant robuste nettbrett, kommer nå i en oppgradert versjon med støtte for 5G. Modellen, som har blitt en favoritt blant annet hos feltpersonell og lagerarbeidere, vil kunne bestilles fra og med februar. Den kraftig økte båndbredden som blir tilgjengelig takket være 5G-teknologien, åpner for nye muligheter.
 
For eksempel kan nå selv svært tunge filer raskt lastes ned fra (eller opp til) skyen, og det blir mulig å jobbe direkte i kompleks programvare i sanntid og uten forsinkelse. Den økte båndbredden får praktisk betydning for eksempel når ambulansepersonell kan holde en videosamtale med en lege underveis til sykehuset, og på den måten spare dyrebar tid ved ankomst. Et annet eksempel kan være en reparatør som rett fra veikanten kan diagnostisere et problem, laste ned et nytt operativsystem og deretter installere det i et kjøretøy – helt uten behov for et tidkrevende besøk på et fysisk verksted.  
 
Mer minne og lagringskapasitet
Utover 5G-kompatibilitet skjuler det seg også en hel del andre nyheter under panseret på den seneste generasjonen TOUGHBOOK G2. En nyhet er at enheten nå leveres med innebygget eSIM, en funksjon som er etterspurt av IT-administratorer og som gjør at håndtering av fysiske SIM-kort tilhører fortiden. Ytelsen har også fått seg et løft da arbeidsminnet har blitt fordoblet og lagringsplassen er økt. Et smart tastatur med bakgrunnsbelysning og ekstra USB Type-A- og Type-C-porter er tilgjengelig som ekstrautstyr. Alt dette gjør TOUGHBOOK G2 veldig allsidig, og den passer like godt i møterommet som montert i et kjøretøy eller i hånden til brukere som beveger seg til fots.

Panasonic TOUGHBOOK G2 med 5G kommer i salg i februar 2022 til veiledende priser fra 3212 EUR kroner.

For mer informasjon, besøk www.toughbook.no

Panasonic Connect
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Århus Kommune
Danmark

Kontaktperson

CA
Cecilia Anberg
cecilia@digitalpr.dk

Send til en kollega

0.031