23948sdkhjf

Nordic Hub - et nordisk kompetansesenter

| Medlemsnyhet | Bedrift Phoenix Contact AS

Phoenix Contacts nordiske avdelinger har opprettet en felles kompetanseavdeling som skal bistå de nordiske avdelingene innen sikkerhet og automasjon.

Et nordisk samarbeid mellom Phoenix Contacts avdelinger i Danmark, Sverige, Finland og Norge har ført til opprettelsen av Nordic Hub. Nordic Hub er et kompetansesenter for industriell automasjon og sikkerhet og er en avdeling med tre ansatte som har hvert sitt ekspertisefelt.

Martin Viktorsson, Göteborg – PLCNext og automasjon.

JJ Sun, Malmö – Nettverk og cybersikkerhet

Axel Baur Siby, Göteborg – Maskin- og prosessikkerhet

Avdelingens oppgave er å styrke intern og ekstern kompetanse innen industriell automasjon og sikkerhet, ved å tilrettelegge for tekniske diskusjoner, løsninger og støtte opp under systemdesign. Nordic Hub avdelingen blir også ansvarlig for å følge med på de nyeste tekniske løsningene i markedet og finne mulige løsninger som vi og våre kunder kan benytte seg av.

Avdelingen er plassert i Sverige, men vil også være en fysisk deltaker der det er ønskelig i alle de nordiske samarbeidslandene. I tillegg vil Nordic Hub være en digital sparringspartner der fysisk møte ikke er mulig, noe som gjør avdelingen svært tilgjengelig. Som et kompetansesenter har avdelingen allerede avholdt webinarer innen sitt ekspertiseområde.

Kontakt oss gjerne dersom du ønsker mer informasjon angående Nordic Hub og hvordan avdelingen kan hjelpe din bedrift.

Medlemsnyhet

Bedrift
Phoenix Contact AS

Strømsveien 344
1081 Oslo
Norge
Phoenix Contact AS

Send til en kollega

0.062