23948sdkhjf

Ta en titt på det usynlige med Elma B-Scope 800

| Medlemsnyhet | Bedrift Elma Instruments AS

Se detaljene hvor du ikke kan se. Finn kablene i veggen, kontroller sveisingen inne i røret eller finn den manglende tannen i girkassen. Alle inspeksjonsoppgaver blir enklere å utføre med ELMA B-Scope 800.

Elma B-Scope 800 bruker din egen enhet som skjerm, slik at du kan dokumentere målingene som du vil

Se detaljene hvor du ikke kan se. Finn kablene i veggen, kontroller sveisingen inne i røret eller finn den manglende tannen i girkassen. Alle inspeksjonsoppgaver blir enklere å utføre med ELMA B-Scope 800. Hvor endoskoper med fast skjerm noen ganger kan være vanskelig å komme til med, kan ELMA B-Scope 800 komme til de fleste steder. Så når hånden med instrumentet er vridd helt ned under motorblokken for å komme til, kan man fortsatt se skjermen i form av nettbrettet eller telefonen, på et synlig sted.

 Med både kameravinkelen rett frem og til siden (dual view), er det ikke nødvendig med speil. Kraftig lys ved begge kameraene, sikrer klare bilder, selv i mørke. Med opptak av stillbilder og video i høy oppløsning, som lagres direkte på din enhet, og enkel rapportgenerator med tekst og bilde, sikres dokumentasjonen direkte sammen med inspeksjonen.

 Elma B-Scope 800 er lett og robust, og kommuniserer med Wi-Fi, som sikrer rask og stabil video fra instrumentet. 

 Les mer på www.elma-instruments.no eller ring oss på tlf. 22 10 42 70.

Medlemsnyhet

Bedrift
Elma Instruments AS

Garver Ytteborgsvei 83
0977 Oslo
Norge
Elma Instruments AS

Bilder & videoer

Elma B-Scope 800

Send til en kollega

0.078