23948sdkhjf

Hydroscand åpner ny avdeling i Bodø

| Medlemsnyhet | Bedrift Hydroscand AS

Offisiell åpning av Hydroscand Bodø

Torsdag 17. februar kl. 12.00 åpner vi dørene for Hydroscand sin 38ende butikk i Norge. De ansatte ved avdelingen gleder seg til å ta fatt på oppgaven som tilbyder og leverandør av slanger og kuplinger i Bodø og omegn. Hydroscand har etablert seg mange steder i Norge, og nå er det på tide å åpne ytterligere en avdeling som kan tilby slanger og koblinger.

Hydroscand ble etablert i Norge med hovedkontor i Oslo i 1978. Allerede i 1981 startet vi med den første avdelingen på Jæren og like etter åpnet Tromsø avdeling. Etter dette har det bare gått oppover og Hydroscand åpner nå sin 38ende butikk i Norge

 

Mange kunder har allerede jublet over nyheten om at Hydroscand etablerer seg i Bodø. Med de tilbakemeldingene og den entusiasmen mange viser, så gleder de ansatte seg ekstra mye til å ta fatt på oppgaven som tilbyder og leverandør av slanger og kuplinger i Bodø og omegn. Selve butikken er på 175 m2, et eget verksted på 150 m2 og et lager på 180 m2. Til sammen utgjør dette 505 kvadratmeter å bolte seg på i avdelingens nye lokaler. Vi ønsker alle nye og eksisterende kunder hjertelig velkommen.

Kom gjerne innom oss torsdag 17. februar i Fredensborgveien 5, Bodø

 

Hele nyhetssaken kan du lese på vår hjemmeside; Ny avdeling i Bodø


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Hydroscand AS

Jeksleveien 100
2016 Frogner
Norge
Hydroscand AS

Send til en kollega

0.093