23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

WELDPLAST 605 - ny Leister ekstruder for geomembraner

Leister Technologies AG i Sveits introduserte i februar 2022 WELDPLAST 605, håndekstruderen for geomembraner.

Ekstruderen er Leister sin største til dags dato og kjennetegnes av sin høye ytelse, lange levetid og elektroniske funksjoner som Leister Quality System. LQS brukes til å dokumentere sveiseparametere.

Leister sin nye WELDPLAST 605 ekstruder ble utviklet av ingeniørene i den sveitsiske teknologigruppen, Leister Technologies AG, og har vært tilgjengelig siden februar 2022. Spesialdesignet for ekstruderingssveising i anleggsarbeid, imponerer denne ekstruderen brukere med mange av sine nyttige funksjoner.

Kraftig håndekstruder for store anleggsprosjekter
WELDPLAST 605 er den største ekstruderen fra Leister. Takket være den høye ytelsen på seks kilo i timen og det slanke designet, er den en kraftig ekstruder for anleggsteknikk som også kan brukes til store prosjekter.

Perfekt egnet til å sveise geomembraner laget av PE og PP i gruver, søppelfyllinger, fiskeoppdrettsdammer, vannreservoarer og lignende. Eksempler på bruksområder er sveising av T-skjøter, beslag og utførelse av reparasjoner mv.

Optimal sveising
WELDPLAST 605 har flere positive egenskaper som gjør den til en profesjonell håndekstruder innen anleggsteknikk: For eksempel er dens spesifikke skrue med dual-sone oppvarming designet for ekstruderingssveising på geomembraner. Ulike forvarmingsdyser sørger for optimal varme ved sveising.

Balansert håndtak for enkel bruk
Det velbalanserte buehåndtaket tillater forskjellige grepsposisjoner, noe som gjør den enkel å bære og muliggjør sikker stående arbeidsposisjon.

Fleksibel, lite vedlikehold og holdbar
WELDPLAST 605 har sveisetrådinntak på begge sider for mer fleksibilitet ved sveising. I tillegg er både drivmotoren og viftemotoren på WELDPLAST 605 børsteløse, noe som gjør den spesielt slitesterk og krever lite vedlikehold.

Kraftig LED-lys som lyser opp sveisesonen - egnet for nattarbeid
LED-lyset på WELDPLAST 605 lyser opp sveiseområdet, noe som gjør det enkelt å arbeide i mørke eller skyggefulle områder. Samtidig indikerer LED-lyset når ekstruderingssveiseren har nådd driftstemperaturen.

Optimal ledningsplassering for problemfritt arbeid
Plasseringen av strømledningen på WELDPLAST 605 er optimalisert for anleggsarbeid og er plassert under ekstruderen. Dette gjør at den kan føres fremover og sikrer færre hindringer ved sveising.

Pålitelig sveising selv om det oppstår underspenning
På grunn av sin intelligente strømstyring hentes underspenning tilbake til et visst nivå. Dette gjør at ekstruderen kan sveise pålitelig med samme ytelse og kvalitet til tross for en viss mengde underspenning. Hvis underspenningen blir for høy, slår ekstruderen seg automatisk av fordi sveisekvaliteten ikke lenger er garantert.

Takket være ECO-modus sparer brukere opptil 40 % energi i arbeidspauser.

Kvalitetsbevis basert på dokumenterte sveiseparametere med LQS og myLeister app
De økende kvalitetskravene innen anleggsteknikk ble også tatt i betraktning ved utviklingen av håndekstruderen. Av denne grunn er WELDPLAST 605 utstyrt med det velprøvde Leister Quality System (LQS), som de nye GEOSTAR og TWINNY sveiserne. Med myLeister-appen blir sveiseparameterne, inkludert GPS-koordinater, også registrert og tydelig dokumentert i en logg ved sveising. Dette er en fordel for brukerne, da det lar dem vise frem kvaliteten på arbeidet de har utført.

WELDPLAST 605 - profesjonell ekstruderingssveising innen anleggsteknikk
Her er alle fordelene med WELDPLAST 605:

  • Spesielt utformet skrue med dobbel-sone varme- og forvarmingsdyser for optimal sveising
  • Balansert håndtak for enkel verktøyføring og transport
  • Børsteløse driv- og viftemotorer for lang levetid
  • Kraftig LED-lys for optimale lysforhold og pålitelig plastsveising
  • Optimal ledningsplassering for problemfritt arbeid
  • Dataregistrering med Leister Quality System (LQS)
  • Intelligent strømstyring ved underspenning
  • Øko-modus sikrer lavt energiforbruk
  • Digitalt grensesnitt for fjernkontroll
  • Mekaniske grensesnitt for enkel integrering i semi-automatiserte og samarbeidende arbeidsprosesser
Inter-supply AS
Lilleakerveien 25
0283 OSLO
Oslo
Norge
Org. nr.: NO913388356

Kontaktperson

ET
Eirik Tveitdal
Marked
tveitdal@inter-supply.no

Send til en kollega

0.031