23948sdkhjf

Tips til deg som skal booke et minilager

| Medlemsnyhet | Bedrift Nordiske Innholdsmarkedsføring

Et minilager er supert for når du trenger å oppbevare noen av tingene dine i en periode. Det kan for eksempel være dersom du skal bo i utlandet, er i en periode mellom to boliger, eller bare trenger å oppbevare noen ting som ikke har plass hjemme.

Det finnes minilagre over hele landet, i forskjellige størrelser, og til ulike priser. Du vil med andre ord nesten garantert finne et lager som passer deg og ditt behov. Før du booker lagerplass er det noen ting du bør tenke over, de kan du lese her.

Beregne hvor mye plass du trenger
En god måte å spare penger når du bestiller et minilager, er å beregne størrelsen du trenger nøye. Det er ikke vits å betale for et større lager enn det du trenger, og det aller smarteste er å finne ut akkurat hva du skal oppbevare. En god måte å gjøre dette på er å bruke hjelpemidlet du finner på hjemmesiden for minilagre.

Her kan du bruke en kalkulator som beregner hvor mye plass du trenger, ut ifra hva, og hvor mye du skal oppbevare. Det eneste du trenger å gjøre er å klikke inn alt du har. Det kan for eksempel være 4 stoler, et spisebord, en seng og en kommode. Deretter beregner kalkulatoren hvor mye plass det tar, og en simulator viser til og med hvordan du kan oppbevare det best mulig for å spare plass. Når du vet hvor mye plass du trenger, så er det lettere å velge det lageret som passer best.

Finn et lager nærme deg
Å leie en flyttebil i lange perioder er dyrt, så du bør satse på å finne et lager som er nærme deg. Det kan du gjøre ved å sjekke lokasjonen på de ulike lagrene på nett. Det er ikke sikkert du ønsker et lager som er nærme der du bor nå, kanskje trenger du et som er kort vei fra hytta, eller en ny bolig du skal flytte inn i. ved å sjekke ut plasseringen av de ulike lagrene, kan du enklere beregne kostnad for transport, og bestille det som passer deg best. 

Bestem deg for en gunstig leieperiode
Det kan også være smart å tenke litt ekstra over leieperioden. Kanskje du kun trenger å leie i noen uker eller få måneder? Hvis du derimot er på utkikk etter en lengre leieperiode, så kan du leie for flere måneder samtidig. Dette kan gjøre det billigere for deg, ettersom du kan få mengderabatt om du for eksempel booker et lager for et halvt eller et helt år. Husk derfor å sjekke prisene, det kan være mer gunstig å leie 12 måneder, enn å leie 10!

Et minilager er utrolig smart for deg som ønsker å oppbevare tingene dine. Hvis du har litt mye ting, som du ikke har plass til i hjemmet, så er et minilager helt perfekt. Det finnes mange ulike du kan velge mellom, slik at du kan finne det minilageret som passer best for deg!

Medlemsnyhet

Bedrift
Nordiske Innholdsmarkedsføring

Send til en kollega

0.062