23948sdkhjf

Toughbook og Circular Computing inngår bærekraftssamarbeid

| Medlemsnyhet | Bedrift Digital PR

Panasonic TOUGHBOOK og Circular Computing presenterte i dag et partnerskap som kommer til å forbedre barekraftigheten til robuste PC-er kraftig.

Circular Computing kommer til å gjenprodusere TOUGHBOOK-enheter, og først ute blir nettbrettet TOUGHBOOK G1 med forventet tilgjengelighet i midten av 2022. Organisasjonen kommer til å ta eldre TOUGHBOOK-enheter, gi dem en omfattende gjennomgang og på den måten gi dem nytt liv, noe som øker bærekraftigheten og minsker karbondioksidutslipp. Den gjenproduserte G1-modellen forventes å gi en besparing på 316 kg karbondioksid per enhet.

 Hver enhet som håndteres av Circular Computing gjennomgår en omfattende oppussingsprosess som tar minst 5 timer, og innebærer at både enhetens indre og ytre gjenopprettes til opprinnelig stand. Deretter starter en omfattende kvalitetskontroll. Enheter kommer til å behandles etter BS8887-standarden av fullt kvalifiserte teknikere i Circular Computings spesialbygde toppmoderne produksjonsanlegg.

 – Vi er svært stolte over å være den første leverandøren av robuste datamaskiner som griper denne miljømessig bærekraftige muligheten sammen med Circular Computing. Vårt mål er at våre kunder i fremtiden aldri må kaste en TOUGHBOOK-enhet, kommenterer Kevin Jones, Operations Director i Panasonic Mobile Business Solutions Europe.

 Når den første gjenproduserte TOUGHBOOK-modellen er tilgjengelig, kommer arbeidet med andre populære modeller i sortimentet til å følge på. Mer informasjon er tilgjengelig på www.circularcomputing.com

Medlemsnyhet

Bedrift
Digital PR

Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Danmark
Digital PR

Send til en kollega

0.062