23948sdkhjf

Panasonic lanserer ny og unik projektor

| Medlemsnyhet | Bedrift Digital PR

Projektorserien blir tilgjengelig fra februar 2022, og kommer da til å erstatte den eksisterende PT-VMZ60-serien, noe som innebærer et løft i form av forbedret lysstyrke og funksjonalitet.

Panasonic presenterer i dag sin nyeste serie LCD-projektorer som er rettet mot utdanningsmiljøer og bedrifter. PT-VMZ71-serien består av fire modeller med WUXGA-oppløsning, lysstyrker som strekker seg fra 5200 til 7000 lumen, og høy kontrastgjengivelse på 3.000.000:1 – egenskaper som gjør dem ideelle for alt fra godt opplyste klasserom og møterom til moderne kontorlandskap og hybridmiljøer. Projektorserien blir tilgjengelig fra februar 2022, og kommer da til å erstatte den eksisterende PT-VMZ60-serien, noe som innebærer et løft i form av forbedret lysstyrke og funksjonalitet, mens det lette og kompakte formatet samtidig videreføres. Alt i alt er PT-VMZ71 den minste og letteste projektoren i sin klasse med en vekt på kun 7,2 kg[i].

I tråd med dagens utvikling mot mindre møterom og samarbeidsplasser, er serien designet med fleksibel installasjon i tankene. Serien har V/H Lens-Shift samt V/H og Corner Keystone Correction – sistnevnte en ny 6-punkts lerretkorrigeringsfunksjon som hjelper til med å utnytte plassen bedre ved bruk i klasserom og kontorer i tillegg til ved digital skilting. Dessuten er nye “Digital Zoom Extender” en praktisk funksjon som minsker behovet for å flytte eksisterende projektorfester i taket ved bytte fra eldre projektorer. Hvis monteringsposisjonen overskrider det optiske zoomområdet, kan denne funksjonen forlenge projektorens kasteforhold elektronisk.

Fleksibilitet og enkel håndtering har vært ledestjerner gjennom utviklingen av projektorserien, og det viser seg i form av støtte for 4K-signaler, en fleksibel 1,6x optisk zoom, HDMI-innganger som er kompatible med CEC-kommandosignaler (noe som sikrer strømlinjeformet bruk med én fjernkontroll som styrer alt AV-utstyr) og tilbehør som øker kompatibiliteten, inkludert trådløsmodul og USB med strømlevering slik at man enkelt kan dele innhold på den store skjermen.

For å minimere driftskostnadene og øke påliteligheten er PT-VMZ71-serien utstyrt med Panasonics SOLID SHINE laserlyskilde og Eco Filter med en levetid på minst 20 000 timer. Strømforbruket i NORMAL-modus er dessuten ca. 15 prosent lavere, sammenlignet med enkelte modeller i den foregående serien.

Medlemsnyhet

Bedrift
Digital PR

Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Danmark
Digital PR

Send til en kollega

0.062