23948sdkhjf

EU innfører antidumping-toll på fiberkabler fra Kina

| Medlemsnyhet | Bedrift Prysmian Group Norge

Tollen er satt til mellom 19,7% og 44%

Prysmian Group er fornøyd over EU-kommisjonens beslutning om umiddelbart å pålegge anti-dumping tollimport av optiske fiberkabler fra Kina fra 18. november 2021.

Tollen er satt til mellom 19,7% og 44%.

Den svært subsidierte kinesiske fiberkabelindustrien har hatt nytte av et urettferdig konkurransefortrinn de siste årene, noe som har gjort det mulig for dem å øke eksporten til EU betydelig – gjennom kunstig lave priser.

Philippe Vanhille, konserndirektør for telekomdivisjonen i Prysmian Group, kommenterte: «Vi ønsker Europakommisjonens beslutning velkommen. Det er betryggende å se at Europa er i stand til å handle avgjørende mot prisdumping. Rettferdig konkurranse må opprettholdes for å ivareta våre kunders interesser og for å garantere tilgjengeligheten av kvalitetskabler for bygging av den europeiske nettverksinfrastrukturen.»

Som en global leder i kabelindustrien tar Prysmian til orde for et høyt kvalitetsnivå som er nødvendig for implementeringen av en fremtidssikker telekommunikasjonsinfrastruktur. Beskyttelsen av Prysmians patenter, varemerker og produkter er en sentral del av konsernets virksomhet, herunder rettslige tiltak for å sikre gruppens forskning og utvikling.

«Vi mener det er viktig å opprettholde en høy kvalitetsstandard for det optiske fibersegmentet – for å sikre raskere og mer stabile optiske nettverk med økt nettverkslevetid», avslutter Vanhille.

Læs mere her

Medlemsnyhet

Bedrift
Prysmian Group Norge

Roskildevej 22
2620 Albertslund
Danmark
Prysmian Group Norge

Send til en kollega

0.078