23948sdkhjf

På tide å registrere for European Toughbook Ambulance Forum

| Medlemsnyhet | Bedrift Digital PR

Møt kollegaer fra ambulanseorganisasjoner rundt om i Europa, og lær mer om hvordan moderne teknologi påvirker fremtidens ambulansearbeid.

Det er på tide å registrere seg for European TOUGHBOOK Ambulance Forum – et spennende arrangement som holdes på nett, og som samler teknologieksperter og ambulansetjenester for å diskutere hvordan teknologien former sektorens fremtid. Det gratis arrangementet holdes mellom klokken 10:00-12:00 torsdag 25. november. Klikk her for å registrere deg: https://toughbook.panasonic.eu/ambulance-forum

Ambulanseforumet holdes i kjølvannet av det framgangsrike European TOUGHBOOK Police Forum som gikk av stabelen tidligere i år. White Space Strategy kommer til å diskutere hvordan COVID har fremskyndet bruken av fjernhelseløsninger, hvordan fremtiden innebærer mer integrert kommunikasjon mellom frontlinjepersonell og sykehustjenester, samt hvordan Android kan bli sektorens selvsagte valg av operativsystem i nær fremtid. Bransjeeksperter og teknologileder fra bedrifter som Microsoft, Intel og NetMotion vil være til stede for å fortelle mer om digitaliseringen innen ambulansesektoren, de seneste innovasjonene innen mobil databruk, utfordringer ved å opprettholde kritiske forbindelser i frontlinjen og de potensielle fordelene for ambulansetjenestene introduksjonen av Windows 11 bringer med seg.

 For mer informasjon, vennligst besøk: https://toughbook.panasonic.eu/ambulance-forum  

Medlemsnyhet

Bedrift
Digital PR

Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Danmark
Digital PR

Send til en kollega

0.11