23948sdkhjf

UVC dekontaminering til transportbånd

| Medlemsnyhet | Bedrift Nordiske Innholdsmarkedsføring

UVC-lys eliminere bakterier og sikrer god hygiene på transportbåndet.

Listeria-saken: Så galt kan det gå når virksomheter ikke tar hygienen alvorlig.
«Listeria-saken» eller «rullepølse-saken» fra 2014 rettet for alvor oppmerksomheten mot viktigheten av dekontaminering i matproduksjon. Den 6. mai 2014 tar den danske Fødevarekontrollen en prøve fra en lammerullepølse hos Jørn A. Rullepølser A/S. Resultatet var et det var listeria i rullepølsen og produksjonen ble dermed trukket tilbake.

Men skaden hadde allerede skjedd. En rekke pasienter hadde blitt smittet. 11 kvinner og ni menn var blitt syke og av dem var det 12 som døde. Jørn A. Rullepølser A/S gikk konkurs. Dermed var det klart hvor altavgjørende det er at matproduksjon lever opp til ekstremt høye standarder innenfor hygiene. Skandalen kan aldri bli gjentatt.

Løsningen er klar: UVC-lys
Bakterier er en av de største truslene for næringsmiddelindustrien. UVC-lys kan redusere eller eliminere denne trusselen. Lyset sørger for at bakterienes DNA blir deaktivert. Kimbelastningen er ekstremt lav og faktisk sørger lyset for at det er lavt hele dagen. Steriliseringen foregår uten avbrytelser og er derfor ekstremt effektiv.

T2018 - sterilisasjonssystem
T2018 er et sterilisjonssystem til transportbånd. Det har blitt utviklet sammen med eksperter fra kjøttforedlingsindustrien og det betyr at kvaliteten er forbedret. Systemet har en effektiv desinfeksjonsytelse og er utviklet til transportbånd og våte områder.

Det er også utviklet til uhensiktsmessige driftsforhold, noe som betyr at systemet er vanntett under trykk. Det kan også benyttes til varmefølsomme overflater. Enda en fordel er at UV-rørene kan skiftes ut, uten å demontere systemet, på under 2 minutter. Produksjonen din trenger ikke å stoppe, selv når UV-rørene skiftes ut. Det er en kjempefordel, da dine omkostninger ikke blir påvirket av produksjonsstopp.

Høres dette ut som noe for deg og din virksomhet?
Da vil det glede deg enda mer å høre at det enkelt kan installeres og bli en del av din produksjon. UVC dekontaminering til transportbånd er veien frem mot sikker hygiene. Og la oss ikke glemme at det fritt for kjemikalier og bæredyktig.

Medlemsnyhet

Bedrift
Nordiske Innholdsmarkedsføring

Send til en kollega

0.063