23948sdkhjf

Test båndbredden og forebygg nedetid

| Medlemsnyhet | Bedrift Elma Instruments AS

Elma Instruments og TREND Networks presenterer den nye SignalTEK 10G, en håndholdt ethernet-tester designet for å måle den maksimale tilgengelige båndbredden på nettverket, identifisere flaskehalsen og finne måter å øke båndbredden.

Ny SignalTEK 10G Ethernet for testing av båndbredden og forhindre nedetid

Elma Instruments og TREND Networks presenterer den nye SignalTEK 10G, en håndholdt ethernet-tester designet for å måle den maksimale tilgengelige båndbredden på nettverket, identifisere flaskehalsen og finne måter å øke båndbredden uten behov for å måtte bytte dyre datakabler.

Med den nye TREND Networks SignalTEK 10G er det nå mulig å kontrollere den maksimale båndbredden på det eksisterende nettverket helt opptil 10 Gb/s.

Med innebygd Wi-Fi kobles instrumentet til det gratis TREND AnyWARE Cloud-teststyringssystemet for å generere profesjonelle rapporter til kunden. Som TREND LanTEK IV er det også mulig å få tilgang til SignalTEK 10G via TeamViewer for support.

TREND SignalTEK 10G leveres i 4 modeller. 2 uten mulighet for SFP modul (fiber) og 2 med mulighet for SFP modul. Det er også mulig å oppgradere CT til NT og FT til PRO versjon.

 Les mer på www.elma-instruments.no eller ring oss på tlf. 22 10 42 70.

Medlemsnyhet

Bedrift
Elma Instruments AS

Garver Ytteborgsvei 83
0977 Oslo
Norge
Elma Instruments AS

Send til en kollega

0.063