23948sdkhjf

Phoenix Contact rekrutterer internt til nyopprettet rolle

| Medlemsnyhet | Bedrift Phoenix Contact AS

Phoenix Contact rekrutterer internt til nyopprettet rolle

Phoenix Contact AS har gleden av å ønske Pia Martinsen velkommen i en nyopprettet rolle som Sales Coordinator. Phoenix Contact er i vekst og vi ser behovet for en koordinerende rolle i salgsavdelingen som kan bidra inn i teamet med salgsstøtte, og sørge for god flyt innad i avdelingen og eksternt mot kunder, samt bidra til økt kundetilfredshet. Vi ønsker at rollen skal fungere som en samlende enhet for teamet, sammen med salgssjefen. Pia rekrutteres internt fra rollen som CRM Responsible/Customer Support og vil gradvis tre inn i den nyopprettede rollen.

Om Pia Martinsen: Pia har tidligere jobbet med salg og kundeservice og har bl.a.12 års ledererfaring fra norske store selskaper. Hun rekrutteres internt og har dermed med seg god erfaring og kunnskap om interne systemer og rutiner, som vil være et godt tilskudd til salgsavdelingen. 

Vi gleder oss til å få med Pia i teamet, og hun vil være et godt bidrag til å møte økt aktivitet og muligheter i omstillingen som er foran oss med økt fokus på elektrifisering - Salgssjef Rune Hauge. 

Medlemsnyhet

Bedrift
Phoenix Contact AS

Strømsveien 344
1081 Oslo
Norge
Phoenix Contact AS

Send til en kollega

0.078