23948sdkhjf

Det nye multimeter - Elma BM789 setter nye standarder

| Medlemsnyhet | Bedrift Elma Instruments AS

Elma BM789 går ikke på kompromiss med noe, og setter standarden som det nye high-end multimeteret. Veldig slank design i kombinasjon med sterke materialer gjør instrumentet egnet fra elektronikk til tungindustri.

Elma BM789 setter nye standarder for hva som kan pakkes i et kompakt og trygt instrument

Elma BM789 går ikke på kompromiss med noe, og setter standarden som det nye high-end multimeteret. Veldig slank design i kombinasjon med sterke materialer gjør instrumentet egnet fra elektronikk til tungindustri. Den høyeste elektriske sikkerheten i kategori IV betyr at instrumentet kan brukes overalt for alle elektriske applikasjoner, ute og inne. Stort opplyst display med analogt søylediagram, lett betjente knapper og kraftig dreiebryter sikrer rask lesing og enkel og nøyaktig betjening, også med hansker. Høy båndbredde på 100 kHz og AC + DC TRMS og høy grunnleggende nøyaktighet sikrer nøyaktige måleresultater, selv på moderne kraftelektronikk, som kan utfordre standardmultimeter.

  Med måling av alle parametere du kan ønske deg fra et profesjonelt multimeter og funksjoner som valgfritt automatisk eller manuelt valg av område, relativ måling, topphold, min/maks, datahold, temperaturmåling og intelligent auto av, er du garantert et instrument som alltid er klart til bruk og med den spesielle funksjonen VFD, for nøyaktig måling etter f.eks. frekvensstasjoner er du trygg på de mest nøyaktige dataene.

 Les mer på www.elma-instruments.no eller ring på 22 10 42 70.

Medlemsnyhet

Bedrift
Elma Instruments AS

Garver Ytteborgsvei 83
0977 Oslo
Norge
Elma Instruments AS

Bilder & videoer

Elma Instruments Elma BM789 app

Send til en kollega

0.125