23948sdkhjf

Prysmian setter sosiale mål for 2030

| Medlemsnyhet | Bedrift Prysmian Group Norge

Som går hånd i hånd med klimaambisjonene

Prysmian Group bekreftet sin ambisjon om å være en global leder på bærekraft med kunngjøringen av nye målsetninger for sosiale ambisjoner ved siden av sine eksisterende klima-målsetninger.

Hovedfokusområdene for konsernets nye sosiale ambisjoner inkluderer forpliktelser for å forbedre mangfold, likestilling og inkludering; digital inkludering; støtte til lokalsamfunnene; ansattes engasjement og kompetanse. Nye målsetninger for 2030 understøtter Prysmians sosiale ambisjoner og er ytterligere tilpasset FNs bærekraftsmål.

Valerio Battista, administrerende direktør i Prysmian Group: ”I Prysmian er vi forpliktet til å fremme utviklingen av våre ansatte, å ha en positiv innvirkning på lokalsamfunn i våre globale markeder og være modige i møte med de økonomiske, samfunnsmessige og miljømessige utfordringene de møter. Lanseringen av målsetningene for våre sosiale ambisjoner bekrefter og styrker Prysmians forpliktelse til modig og nødvendig handling. "

Bærekraftsansvarlig Maria Cristina Bifulco: ”Akkurat som vi ønsker å spille en aktiv rolle i energiomstillingen, vil vi aktivt fremme overgangen mot et mer likeverdig, mangfoldig, inkluderende og rikt arbeidsmiljø og ha en positiv innvirkning på utviklingen lokalsamfunnene vi opererer i.

“Våre investorer fokuserer i økende grad på det sosiale aspektet av bærekraft. Kombinert med de styringsforpliktelsene vi kunngjorde med dannelsen av vårt nye styre i mars, er løftene vi kunngjør i dag, ikke bare i tråd med våre egne verdier, men også med beste praksis internasjonalt og kravene til bærekraft-fokuserte investorer.”

Å utnytte fullt ut den kompetansen våre ansatte representerer globalt er en integrert del av Prysmians langsiktige bærekraftsstrategi. Prysmian utvikler seg proaktivt som en organisasjon som anerkjenner behovet for mangfold, inkludering og likestilling på alle nivåer, og er forpliktet til å styrke flere kvinner til å arbeide med Prysmian i tekniske og vitenskapelige roller. Konsernet promoterer også programmer for å utvide den digitale inkluderingen til alle sine ansatte, samtidig som diskriminering etter rolle eller stilling elimineres.

Prysmian Group har vedtatt Women's Empowerment Principles og fremmer likestilling i hele virksomheten. Konsernet fortsetter å forbedre balansen mellom arbeid og privatliv for å åpne for nye karrieremuligheter, spesielt for kvinner. Andre tiltak inkluderer barnepass og returgaranti etter foreldrepermisjon samt fleksible arbeidstidsmodeller og deltidsarbeid, også for ledere.

Målsetningene inkluderer også en forpliktelse til 30% kvinnelige toppledere og rekruttering av mer enn 500 kvinner i tekniske roller innen 2030. 

Medlemsnyhet

Bedrift
Prysmian Group Norge

Roskildevej 22
2620 Albertslund
Danmark
Prysmian Group Norge

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.094