23948sdkhjf

Draka CableApp - enkel kabelberegning rett i lomma!

| Medlemsnyhet | Bedrift Prysmian Group Norge

Last ned gratis for iPhone og Android

Prysmian Group Norge introduserer CableApp – den profesjonelle appen for å velge og konfigurere de riktige kabeltypene for din installasjon. CableApp er effektiv, enkel å bruke og hjelper deg å velge korrekt kabel.

Last ned appen i AppStore eller Google play samt online på CableApp.com

CableApp kalkulerer den optimale dimensjonen, gir nyttig informasjon om kost og CO2-besparelse. I tillegg til bilder og teknisk dokumentasjon, gir CableApp deg også direkte link til produktkatalog, mulighet til å lagre søk og skrive ut eller dele dine resultater med andre. Du får også tilgang til nyheter og videoer for deg som er elektriker, montør, installatør, konsulenter og ingeniører. 

Hvorfor bruke CableApp?

Appen er laget som et digitalt verktøy, og en kalkulator som hjelper alt fra installatører og montører å finne rett kabel til riktig bruk. Men den enkle og effektive kabelberegningen er appen ment til å gjøre ditt liv litt enklere. Med noen få tastetrykk kan du enkelt beregne kabeltverrsnitt og lengde.

CableApp lar deg enkelt velge hvilken kabeltype du er ute etter, laste opp krav og installasjonsmetode. På en miljøvennlig måte bidrar CableApp til å redusere CO2-utslipp, redusere energiavfall og samtidig forbedre effektiviteten.

I tillegg gir appen deg oversikt over hvem som har kabelen på lager til enhver tid. Å både kutte tid på å finne riktig kabel og riktig utsalgsted reduserer unødvendige kostnader, både for firma og for kunden.

Slik fungerer den

For å bruke mobilappen er det bare å plotte inn det du har av enkle parametere som installasjonstype og installasjonsmetode. Du kan også legge til eventuelle brannkrav, om veggen er under bakken eller lignende. Da vil det komme et hovedforslag, i tillegg til andre forslag, som for eksempel økonomisk tverrsnitt. Beregningen kan lagres som en PDF, og deles med kunden, prosjektingeniøren eller de andre medarbeiderne dine.

I appen ligger det også oppdaterte datablader med teknisk informasjon om hver enkelt kabel, og all ekstra informasjon du trenger.

Last ned CableApp og finn riktig kabel for din installasjon!

Medlemsnyhet

Bedrift
Prysmian Group Norge

Roskildevej 22
2620 Albertslund
Danmark
Prysmian Group Norge

Bilder & videoer

Draka CableApp Kabulator

Send til en kollega

0.11