23948sdkhjf

Panasonic lanserer en ny serie PTZ-kameraer

| Medlemsnyhet | Bedrift Digital PR

Nye PTZ-kameraer leverer knivskarp video i opptil 4K, har en nyutviklet «direct drive»-motor som gir jevn vertikal og horisontal panorering og opptil 24x optisk zoom.

Panasonic presenterer i dag en oppdatering av sitt markedsledende sortiment av PTZ-kameraer. De integrerte 4K-kameraene AW-UE80W/K, AW-UE50W/K, AW-UE40W/K, AW-UE20W/K og det integrerte HD-kameraet AW-HE20W/K kommer i salg fra og med første kvartal 2022. Alle kameraene har ett nytt proprietært «direct drive»-system som bygger på Panasonics egen teknologi, og som sikrer stillegående og jevn bevegelse i både vertikal og horisontal retning.

 AW-UE40, AW-UE50 og AW-UE80 har 24x optisk zoom, intelligent zoom på opptil 36x samt en 74,1 graders innsynsvinkel som sikrer at de kan brukes både innendørs og utendørs. Den nyeste generasjonen optisk bildestabilisering (OIS) garanterer også glimrende stabilitet. Alle kameraene støtter PoE, noe som sikrer enkel og praktisk kabelhåndtering der video og lyd, kontrollkommandoer og strøm kan sendes til og fra kameraet via en eneste Ethernet-tilkobling.

 De seneste IP-baserte videoprotokollene er støttet, inkludert NDI | HX versjon 2 og, AW-UE80 støtter også NDI med full båndbredde. SRT-protokollen vil også støttes sammen med RTMP og RTMPS. AW-UE80 kommer også til å støtte FreeD-protokollen for å sikre integrasjon med AR- og VR-systemer sammen med mulighet for video i 4K/50p.

 De 4K-kompatible modellene AW-UE20W/K og det integrerte HD-kameraet AW-HE20W/K er rimelige PTZ-kameraer som er rettet spesielt mot bedrifts- og utdanningsmiljøer. Begge de to modellene har et vidvinkelobjektiv, de seneste IP-protokollsertifiseringene og tilkoblingsmuligheter for SDI, HDMI, USB og IP.

Panasonic byr på et helt økosystem av løsninger som gjør det enkelt å introdusere de nye PTZ-kameraene i eksisterende kamerasystemer. Dette inkluderer bruk av fjernkontroller, den sentraliserte programvaren PTZ Control Center og automatisk sporingsprogramvare for presentasjoner og forelesninger som legger til rette for ansiktsgjenkjenning og automatisk gjenkjenning av mennesker.

 – Panasonics PTZ-kameraer er de mest bruke i verden og brukes til å filme alt fra politiske møter til e-sport. Nylig ble de brukt under de olympiske og paralympiske lekene i Tokyo 2020, blant annet på Japan National Stadium og Tokyo Aquatics Center. Vi har lyttet til tilbakemeldinger fra våre kunder og basert på dette tror vi at det nye utvalget gir våre kunder fleksibilitet til å velge det kameraet som passer best for deres behov. De nye PTZ-kameraene er en ekte «plug-and-play»-løsning, sier Guilhem Krier, Panasonics sjef for New Business & Market Development for MEBD & DSC.

 Mer informasjon om Panasonics sortiment av Broadcast & ProAV-produkter er tilgjengelig på:

•AW-UE80W/K: https://business.panasonic.co.uk/professional-camera/aw-ue80

•AW-UE50W/K: https://business.panasonic.co.uk/professional-camera/aw-ue50

•AW-UE40W/K: https://business.panasonic.co.uk/professional-camera/aw-ue40

•AW-UE20W/K: https://business.panasonic.co.uk/professional-camera/aw-ue20

•AW-HE20W/K: https://business.panasonic.co.uk/professional-camera/aw-he20

Medlemsnyhet

Bedrift
Digital PR

Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Danmark
Digital PR

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.063