23948sdkhjf

Viktig med godt utstyr i bygge- og anleggsbransjen!

| Medlemsnyhet | Bedrift Nordiske Innholdsmarkedsføring

Å være utstyrt med riktige hjelpemidler og utstyr er viktig i alle bransjer, inkludert byggebransjen.

Spesielt i byggebransjen er det også utrolig vanlig å reise mellom forskjellige jobber og hvor det ofte er et must for å kunne jobbe direkte fra der du er.

Alt fra å ha en god og pålitelig arbeidsbil til å ha en bærbar PC i stand til å levere alt du trenger, er bare noen av tingene som også er åpenbare og helt nødvendige.

Hvordan velge riktig bærbar PC

Velge en bærbar datamaskin i henhold til hva den skal brukes til, bør alltid være prioritert. Med en kraftig prosessor sammen med en enkel integrert grafikk, er PC -en din også perfekt for kontorarbeid og for arbeid der du er.

8 GB RAM er ofte det minste du kan trenge, spesielt hvis du jobber i tunge programmer som krever mye av PC -en. Målretting mot en PC som har en 128-256 GB SSD-harddisk er også det som ofte er et must.

Når du også jobber mye på farten, er det også godt å huske på at det alltid er verdsatt at PC-en din ikke er for tung å bære, rundt 1-1,5 kg, for mange kan det være nok. Når du jobber der du er, er det ikke alltid alt du har tilgang til å lade for batteriet, så her kan det også være godt å velge en PC med et batteri som varer lenge, opptil ca 10 timer er godt å sikte på in sig på.

Et ekstra alternativ kan også være å kjøpe en powerbank, der du kan lade den bærbare datamaskinen når det er nødvendig og uansett hvor du er.

En ekstra ting å vurdere er hvilken skjermstørrelse du føler du må ha. Rundt 13-15 tommer i størrelse er noe som kan passe perfekt for en PC beregnet for arbeid.

Tenk på dette også!

I tillegg til at det er viktig å bestemme hvilken ytelse og hvilke tekniske detaljer du vil at PC -en skal ha, er det også andre ting som er viktige å vurdere, dette gjelder ikke minst hvis du vet at du kommer til å jobbe mye utenfor kontorvegger.

En god PC -veske er et absolutt must for deg som ønsker å kunne lagre PC -en din på en trygg måte, akkurat som du selvfølgelig også vil at den skal føles behagelig å ha med seg. Hvis du trenger den til å passe med annet materiale i posen, er det også hvis det er god plass til dette.

Medlemsnyhet

Bedrift
Nordiske Innholdsmarkedsføring

Send til en kollega

0.094