23948sdkhjf

Busch Vacuum Solutions har lansert ny hjemmeside!

| Medlemsnyhet | Bedrift Busch Vakuumteknikk AS

Busch Vacuum Solutions har fått et nytt ansikt og stråler i nytt design. Den nye hjemmesiden er designet slik at det blir enklere for deg å finne riktige produkter til ditt spesifikke marked og bruksområde.

Brukervennlighetog funskjonell design
Med bransjens bedeste produktsortiment har vi hatt fokus på brukervennlighet. Det skal være enkelt å finne frem mellom de ulike produktene og bruksområdene, og det skal være enkelt å komme i kontakt med oss.

Kontakt oss slik du selv foretrekker
Vi forstår hvor kundene våre kommer fra og hvilke løsninger de leter etter. Det er nå også lettere å kontakte vakuumekspertene våre direkte via hjemmesiden. Våre ansatte kan når som helst kontaktes på via telefon eller e-post. Etter hvert vil vi også få en chattefunksjon som vi gleder oss til å prøve!

Finn det riktige produktet eller teknologien
I tillegg til den forenklede navigeringen og den helt nye designen, imponerer den nye hjemmesiden fremfor alt med den nye produktsøkeren. Ved hjelp av dette verktøyet finner du enkelt og raskt den rette løsningen til ethvert bruksområde. Ved første øyekast kan det nemlig virke som at flere produkter passer til mange bruksområder. Produktsøkeren lar deg finne den mest økonomiske løsningen med noen få trinn ved å bruke produktsammenligningsfunksjonen.

Besøk oss på www.busch.no. Vi håper du liker den nye hjemmesiden vår, og vi gleder oss til å høre fra deg!

Medlemsnyhet

Bedrift
Busch Vakuumteknikk AS

Holterkollveien 3
1448 Drøbak
Norge
Busch Vakuumteknikk AS

Send til en kollega

0.093