23948sdkhjf

Verkstedinnredning

| Medlemsnyhet | Bedrift Alf I. Larsen AS

Alf I Larsen AS har alt innen verkstedinnredning. Hos oss kan du få kjøpt småvarereol, pallereol, verkstedbenk, verkstedskap, verktøyskap, grenreol, mesanin, verktøytavler og alt annet du kunne tenke deg å ha på verkstedet.

VERKSTEDINNREDNING

Vi kan skaffe deg alt innen innredning til verkstedet, hos oss kan du kombinere mellom en rekke farger, løsninger, skreddersydde løsninger og kvaliteter. Vi benytter oss hovedsakelig av produsenten Fami, de produserer høykvalitetsprodukter i Europa.

Alf I Larsen AS er norsk eneimportør av Fami lager- og verkstedsinnredninger. Fami er en italiensk produsent som er kjent for kvalitet og nyskapning. Den nyeste Master-serien kommer med utallige løsinger for design, farger, funksjoner og bruk - her er det kun kreativiten som setter grenser. Med vårt tegneprogram kan vi designe en skreddersydd løsning, samt montere om ønskelig. Vi leverer også reoler, pallereoler og mesaniner.

Skuffeseksjoner >>
Verkstedskap >>
Verktøyskap >>
Practibokser >>
Smart-vogner >> 
Traller >>
Arbeidsbenker >>
Arbeidsstasjoner på hjul >>
Stoler >>
Multibokser >>
FST-reoler >>
Garderobeskap >>
Pallereoler >>
Lagerreoler >>
Mesanin >>

Klikk her for å komme i kontakt med oss >>


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Alf I. Larsen AS

Vestre Svanholmen 17
4313 Sandnes
Norge
Alf I. Larsen AS

Bilder & videoer

VerkstedskapArbeidsbenkArbeidsstasjonArbeidslysVerkstedinnredningVerkstedinnredningVerktøyskapVerktøyskap med hjulVerktøytralleReolReolVerkstedinnredningVerkstedinnredningGarderobeløsningMesaninStolVerktøyskapVerktøyskap

Send til en kollega

0.109