23948sdkhjf

Få alt fra kontormøbler til papir levert til byggeplassen

| Medlemsnyhet | Bedrift Nordiske Innholdsmarkedsføring

De aller fleste entreprenører og byggeselskaper har faste avtaler med leverandører av byggematerialer. Rask og pålitelig levering av treverk, verktøy og isolasjon er helt kritisk i en byggeprosess

Samtidig er det kanskje ikke alle organisasjoner som har et like tydelig rammeverk for innkjøp av kontorutstyr, hygieneprodukter og andre forbruksartikler. Da er det mulig å spare både tid, penger og miljøet ved å velge Lyreco som totalleverandør.

Alle de små detaljene i løpet av arbeidsdagen
Fremgangsrike organisasjoner er eksperter på det som er kjernevirksomheten – og det er selvfølgelig slik det skal være. Det er ingen entreprenører som elsker å kjøpe inn kaffefilter, håndsåpe eller kopipapir. Samtidig kan disse små detaljene i hverdagen være nesten like kritiske som det store lastebillasset med byggematerialer.

Det er ekstremt ressurskrevende og ineffektivt å sende ansatte til forskjellige butikker for å kjøpe inn utstyr til pauserommet, brakkene eller kontoret. Selve produktprisene er bare et aspekt, det er også viktig å huske på alternativnytten til den ansatte som drar på handletur. Den er, forhåpentligvis, høyere enn selve lønnskostnaden.

Det er her en leverandør som Lyreco virkelig kan gjøre en stor forskjell. Selskapet er Norges største leverandør i B2B-markedet for utstyr til arbeidsplassen. I 2021 overtok Lyreco også virksomheten til Staples Solutions i Norge og andre land i Sentral- og Nord-Europa. Ved å benytte Lyreco trenger du bare å forholde deg til én rask bestilling og én samlet levering.

Bærekraft og ansvar
Alle byggeselskaper har et forhold til arbeid med bærekraft og miljø, og det stilles selvfølgelig egne krav til dette arbeidet innenfor bransjen. Samtidig er det ikke enkelt å være ekspert på miljøarbeid innenfor en rekke andre områder, og det betyr at det er gunstig å velge en leverandør som har fokus på å imøtekomme miljømessige utfordringer.

Lyreco har en gjennomarbeidet strategi også på dette området. Ofte handler det om en vinn-vinn-vinn-situasjon, der miljøarbeidet også har andre gunstige effekter. Samlede leveringer via et omfattende logistikknettverk sparer for eksempel kjørte kilometer for både Lyreco og kunden, samtidig som miljøpåvirkningen reduseres. Det samme kan gjelde for produkter med redusert klimaavtrykk, og redusert bruk av unødvendig emballasje.

Det er igjen viktig å understreke at det er umulig å være ekspert på alle områder, og det er derfor samarbeid med en ledende leverandør av utstyr til arbeidsplassen kan forenkle hverdagen. Glem stressende innkjøpsrunder og vanskelige vurderinger, da får bedriften også mer fokus på kjernevirksomheten.

Medlemsnyhet

Bedrift
Nordiske Innholdsmarkedsføring

Send til en kollega

0.079