23948sdkhjf

Forsikre deg om en trygg omgivelse

| Medlemsnyhet | Bedrift Nordiske Innholdsmarkedsføring

Det er mye i denne verden som kan skade deg, mye som ikke kan ses og som kanskje kan være litt ukjent. Det vil jo ikke akkurat være en overraskelse om du ikke visste hva radon er, eller hvorfor det er farlig.

Slike ting er veldig viktige å vite om, men det er også viktig å vite om hvordan du måler radon, og hvordan en slik prosess foregår. Spesielt om du flytter inn i et nytt hjem, eller om du bare generelt er opptatt av å leve i et friskt og sunt miljø.

Derfor er det bra at det faktisk finnes løsninger på akkurat det, og da tenker vi på Radonova. Det ligger litt i navnet hva dette handler om, og hos Radonova kan du bestille hjem tester for å måle radon i enebolig, leilighet og hvor du enn behøver det. Det er egentlig ingen begrensning på hvor du kan bruke det, og selv om det koster noen hundre kroner, så vil man jo si det er verdt det, slik at man vet hva man har å gjøre med. For alle vet at radioaktivitet er farlig, men ikke alle vet at det er rundt oss hele tiden. Så det å vite målingen kan være veldig nyttig sånn sett.

Hva du kan bruke Radonova til
Det er veldig enkelt å bruke sporfilmer fra Radonova til radonmåling. Faktisk så står all informasjon du behøver på selve siden deres, noe du kanskje bør ta en nøye titt på før du bestiller. Blant annet får du vite hvordan selve målingen foregår, og hva du må gjøre for å få til den mest nøyaktige og presise målingen. Det er også viktig å vite at alle testene deres og måten de driver på er i henhold til norske og internasjonale sikkerhetsstandarder.

Selve prosessen med å bestille tester er smidig og rask, og egentlig akkurat som det er å bestille alt annet på nett. Du skal deretter sende analysen tilbake til Radonova, hvor du får svar på noen få dager. Om det er sånn at du er usikker på noe, eller vil vite mer om hva Radonova kan hjelpe deg med så er det bare å kontakte dem.

Det gjelder uansett om det er til privatbruk, eller til arbeidsplassen. Det er for eksempel svært fornuftig å gjøre slike analyser på en skole, så du bør definitivt ikke nøle om dette er noe du er interessert i.

Medlemsnyhet

Bedrift
Nordiske Innholdsmarkedsføring

Send til en kollega

0.063