23948sdkhjf

Konecranes - på toppen i det nordiske markedet

| Medlemsnyhet | Bedrift Nordiske Innholdsmarkedsføring

Konecranes startet i Finland som en liten, lokal bedrift med kranbygg i fra 1933. Det er fortsatt en bedrift som ligger helt i toppsjiktet for kraner, heavy duty-løft og trucks.

 Konecranes har fokus på effektivitet, sikkerhet, bra arbeidsmiljø og miljøvennlig produksjon med grundig kundeveiledning og service som topprioritet.

Konecranes leverer også til bygg og anlegg
Konecranes er særlig kjent for å levere heavy duty lifter og kjøretøy til bl.a. containerhåndtering, skipsverft og olje og gass, men leverer også til bygge og anleggsbransjen.  Lifter, kraner, trucks og reachstackers har særlig sin betydning ved levering av store mengder materiale og bygg i høyden. Her leverer Konecranes høy kvalitet og service med langt perspektiv. Inspeksjoner og forebyggende vedlikehold er en viktig del av servicen, sammen med vedlikehold, oppgraderinger og moderniseringer.

Heavy duty med lavere miljøpåvirkning
Konecranes har satset sterkt på lifter og trucks med lavere miljøpåvirkning i løpet av sine siste utviklingsrunder. Her er særlig satsingen E-VER med en 100% elektrisk drivlinje og nye, miljøeffektive funksjoner en smart tilføyelse til en mer miljøvennlig byggeplass.

Trucken er lydløs og høyproduktiv uten direkte utledninger. Den elektriske drivlinje gir direkte besparinger på utgifter til brennstoff med samme produksjonsnivå.

Teknologien er gjennomtestet og effektiv og setter bransjestandarden enda høyere. Trucken drives av lithium-ion-batterier med hurtiglading på bare 45 minutter og lang levetid med minst 300 fulle ladesykluser. Med alminnelige el-moduler og få bevegelige deler krever trucken mindre i vedlikeholdelse. Komponentene har også lenger levetid, siden motoren ikke utvikler varme og færre vibrasjoner medfører minsket slit på deler.

E-VER holder samme høye komfortnivå for føreren med sterk motor og enkel mavørering. Førerkabinen gir et stort utsyn og god oversikt over arbeidsplass med ergonomisk instrumentbrett og tydelig skjermdisplay.

E-VER er en del av satsingen Ecolifting. Dette er Konecranes visjon for å minimerer miljøpåvirkninger og optimere utstyr til terminaler og heavy handling fra miljøoprtimerte dieselmaskiner over hybridmaskiner til 100% eldrevne flåter.

Smart connect
Konecranes kundeplattform gjør det enkelt å finne opplysninger og KPi for drift og kjørsel med alt maskineri fra Konecranes.  Internet of Things-plattformen understøtter kommunikasjon mellom den enkelte maskin og interagerende systemer med høyt nivå på datasikkerhet. IoT-plattformen gjør det enkelt å overvåke, styre og analysere bedrifters flåter av trucks, kraner og annet maskineri for å optimerer drift og produktivitet med lav omkostning.

Konecranes hjelper kundene sine på avstand
Konecranes har stort fokus på sikkerhet og det gjelder også korona. I denne perioden med stor usikkerhet for mange bedrifter og ansatte, gjør Konecranes sitt beste for å  bidra til å holde produksjonen i gang hos sine kunder med fokus på sikkerhet og helse. Derfor har Konecranes utviklet en rekke digitale verktøyer, som kan hjelpe bedrifter til å gjøre det enklere å jobbe på distanse, finne rette kraner, lifter og kjøretøyer fra Konecranes og til å utvikle og planlegge distribusjon og produksjon når det oppstår endringer i produksjonsmengder. Distribusjon av varer og fortsatt produksjon er av stor viktighet for å holde samfunn i gang. Derfor legger Konecranes vekt på å tilby sin hjelp til kunder.

Konecranes forhandler i Skandinavia
Skal du investere i Konecranes, er det N.C. Nielsen i Danmark, du skal ha tak i. Bedriften har forhandlet Konecranes gaffeltrucks og reachstackers på det danske markedet siden 2007 og har utvidet med tilgang på alle Konecranes maskineri og Terbergs terminaltraktorer siden sommeren 2020. Konecranes og N.C. Nielsen har jobbet sammen om utvikling av en serie heavy-duty reachstackere med løftekapasitet på 85-152 tonn.

Den nye avtalen betyr at N.C. Nielsen kan imøtekomme alle behov på heavy handling området både innenfor løsninger med nye maskiner, serviceavtaler, spesialmaskiner, ekstrautstyr og brukt maskineri. Hos N.C.Nielsen står en serviceorganisasjon med erfarne teknikere klar til å assistere med support, generell og akutt vedlikeholdelse og reparasjon.

Medlemsnyhet

Bedrift
Nordiske Innholdsmarkedsføring

Send til en kollega

0.078