23948sdkhjf

NOHA sin modell 3 har fått en oppgradering

| Medlemsnyhet | Bedrift Noha Norway AS

NOHA er stolte over å kunne presentere vår bestselgende modell 3 med ny, innovativ svingarm.

NOHA ønsker å utvikle sine produkter og å være en innovativ leverandør. Vi har jobbet hardt for å videreutvikle det tradisjonelle brannskapet, og er stolte over å kunne dele resultatet, spesielt siden det vil gjøre arbeidshverdagen lettere for de som monterer skapet, og våre serviceteknikere som tar service og kontroll av produktene.

Det nye produktet gir mange nye fordeler:
Enklere å håndtere og montere for en person
Enklere å utføre årlig kontroll og vedlikehold
Enklere å bruke i et nødstilfelle
Føringshull for montering og integrert bakvegg for enkel montering
Lavere vekt – opp til 30% vektbesparelse

Modell 3 har fått ny svingarm med aluminiumslegering, noe som gjør produktet mer korrosjonsbestandig, enklere å håndtere og gir lavere vekt. Oppgraderingen gjør at vekten på modell 3 har gått ned med opp til 30%, avhengig av modell og type slange.

Det betyr at NOHA nå kan levere et brannskap med trommel som veier kun 25kg!

Prosessen med ny svingarm og dør startet med innspill fra våre kjekke kunder som utfordret oss på å produsere et brannskap med fokus på lav vekt og innovativt design.

For kundene våre var det viktig å få et brannskap med lav nok vekt slik at det kan monteres og installeres av én person, men samtidig ikke komprimere kvaliteten på produktet.

Les mer om produktet her. 

Litt mer info om NOHA:
NOHA er en ledende leverandør av brannsikkerhet til næringsbygg og industri i Skandinavia, og en globalt anerkjent produsent av brannslangetromler.

De siste årene har NOHA ekspandert, og har nå landsdekkende serviceteam i både Norge og Sverige, i tillegg til ny, moderne fabrikk på Orstad utenfor Stavanger. I dag er det ca. 100 engasjerte ildsjeler i NOHA fordelt på ti lokasjoner; Stavanger (hovedkontor), Oslo, Bergen (Safe Brannvern), Ålesund (Brannvernservice) og Trondheim i Norge, samt Ljungskile, Halmstad, Svedala, Osby og Hägersten i Sverige.

NOHA i Skandinavia omsetter for ca. 200 millioner, og har en tydelig vekststrategi frem mot 100-årsjubileet i 2024. NOHA er en del av SK FireSafety Group, et nederlandsk konsern som er spesialister innen brannsikkerhet.

Medlemsnyhet

Bedrift
Noha Norway AS

Orstadvegen 124
4353 Klepp Stasjon
Norge
Noha Norway AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.078