23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Komplett malelinje installert på bare 5 dager

Vi har valgt å gå all-in og investere i en komplett malelinje, og har med det automatisert alt fra sliping, maling og tørking til håndtering mellom maskinene.

Vi ønsket installasjon i desember for å utnytte at vi var stengt mellom jul og nyttår, og var ærlig talt litt skeptiske da Ceetec lovet å gjøre installasjonen på bare 5 dager. Men det gikk akkurat som de hadde lovet, og det er imponerende for et så stort anlegg, forteller Mads Radoor Sørensen, produksjonsdirektør JKE DesignA/S

Vannbasert maling er fremtiden
Vi har markedets sterkeste maling/lakk på våre kjøkken, og det vil vi ikke kompromisse på. Men moderne vannbaserte malinger og lakker er nå så gode og sterke at vi kan skifte og dermed bli mer bærekraftige og skape et sunnere arbeidsmiljø.

Den økende efterspørselen har gjort at vi har gått fra 1 til 3 skift i produksjonen i løpet av de siste 2 årene, og utviklingen ser ut til å fortsette. På bakgrunn av dette har vi besluttet å investere i fremtiden, og gå fra å håndmale emnene våre til å kjøre det i en komplett og helautomatisk malelinje fra Ceetec. Samtidig har vi valgt å skifte over til et vannbasert lakksystem som vi har jobbet med i mange måneder, fortsetter Mads Radoor Sørensen.

Med den nye malelinjen øker vi kapasiteten så mye at vi kan gå tilbake fra 3 til 1 skift, og samtidig sparer vi hele den lange tørkeprosessen, fordi produktene nå er tørre og kan håndteres med en gang de kommer ut av anlegget.

Les artikkel om JKE Design A/S eller se på video

 

Ceetec A/S
Industrivej 7
5580 Nørre Aaby
Middelfart Kommune
Danmark

Kontaktperson

JF
Janni Frandsen
jvf@ceetec.dk

Send til en kollega

0.046