23948sdkhjf

Mål lengder og avstand til feil

| Medlemsnyhet | Bedrift Elma Instruments AS

Med TDR pulsekkometer fra Elma instruments kan avstander bestemmes og mye tid kan spares. Teknologien brukes til å måle kabellengder og lokalisere kabelfeil.

Med TDR pulsekkometer kan avstander bestemmes og mye tid kan spares. Teknologien brukes til å måle kabellengder og lokalisere kabelfeil. TDR benyttes også på f.eks preisolerte fjernvarmerør med målledninger, for å bestemme avstand til brudd og forgreninger, kontrollmåling av Coax og signalkabler, måling og merking av byggestrømskabler før de pakkes og lagres mm.   

 Tracker v3 er en helt ny og kraftigere modell enn forgjengeren v2.  Den store og lyssterke fargeskjermen gir en enkel avlesing og drift under alle forhold, og den høye oppløsningen er et kraftig verktøy for nøyaktig markering og avlesing. Instrumentet har et bredt pulsbreddeområde for kontroll av energien i signalet, og lar pulsen finne feil,  både nære feil i høy detaljgrad, i tillegg til feil så langt som 20 km fra instrumentet. Justerbar forsterkning gjør det mulig å finne alt fra direkte kortslutninger til høy impedansfeil, med bare små endringer i isolasjonen. v3 har både zoomfunksjon for nøyaktig måling på skjermen, og innebygd minne for kurveformer, slik at analyse kan gjøres i den medfølgende PC-programvaren. Med Bluetooth og app kan målingene sendes direkte fra testområde til analyse i løpet av sekunder. De mange hjelpefunksjoner gjør Tracker v3 til et meget raskt verktøy som sparer tid ved mange måleoppgaver.

 Tracker v3 fra American Springbok er en robust TDR, sikret for 400V på inngangen, og leveres klar til bruk kapslet inn i en kraftig transport koffert med krokodilleklemmer på 2 meter testledninger, NiMh oppladbart batteri og lader, Tracker View PC-programvare, USB-kabel, 75Ohm BNC-50Ohm F adapter og brukerveiledning.

 Les mer på www.elma-instruments.no eller ring oss på tlf. 22 10 42 70.

Medlemsnyhet

Bedrift
Elma Instruments AS

Garver Ytteborgsvei 83
0977 Oslo
Norge
Elma Instruments AS

Bilder & videoer

Elma Instruments Springbok Tracker v3

Send til en kollega

0.047