23948sdkhjf

Trådløs pull-wire bryter med Nexy tilkobling fra Steute

| Medlemsnyhet | Bedrift Elteco AS

Halvautomatiserte produksjons- og monteringslinjer fungerer etter et etablert prinsipp: Hvis en arbeider et sted langs linjen ønsker eller trenger å stoppe transportbåndet, aktiveres en pull-wire bryter for å stoppe linjen.

Steute Wireless RF 96 WH / 90 ° -serien med pull-wire funksjon, som overfører signalene sine eksternt til en overordnet mottakerenhet, har blitt godt etablert for slike applikasjoner - spesielt i bilindustrien. Eliminering av ledninger tillater enkel og fleksibel installasjon av pull-wire bryterne uten at det må legges kabler.
Signalene kan nå også overføres i et trådløst nettverk. Steute-utvalget av trådløse brytere har fått et nytt produkt: en pull wire-brytervariant ved bruk av trådløs sWave.NET®-teknologi. 
sWave.NET® muliggjør integrering av signaler fra brytere og sensorer (til og med enheter som ikke er fra Steute-området) i et NEXY-trådløst nettverk som inneholder tilgangspunkter, en gateway og en sensorbro som et grensesnitt til brukerens overordnede IT-system (er).
Flere hundre trådløse brytere og sensorer kan installeres i et enkelt nettverk og dermed integreres i f.eks. produksjonsplanlegging eller andre systemer (PPS, ERP, MES, WMS ...). Hver enkel trådløs bryterenhet kan konfigureres separat og enkelt ved hjelp av det trådløse grensesnittet. Som et alternativ til RF 96 WH / 90 ° sWave.NET®, tilbyr Steute også en nettverkskompatibel Andon-terminal med tre knapper og en to-linjers skjerm. Alle sWave.NET®-kompatible trådløse brytere, sensorer og kommandoenheter kan selvfølgelig fritt kombineres
Det finnes et stort utvalg av brytere som passer inn i et slikt system. 

Kontakt Elteco AS for mer info.

Mer info om NEXY  


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Elteco AS

Floodmyrvegen 24
3946 Porsgrunn
Norge
Elteco AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.062