23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Nytt modulært system for eldistribusjon i TN-nett

Schneider Electric lanserer Acti 9 iC40 System, et nytt modulært system for elektrisk distribusjon i TN-nett med uovertruffen ytelse og effektivitet.

Bedre effektivitet, sikkerhet og tilkobling av tavler for bygg i alle størrelser er noen av fordelene som det nye Acti 9 systemet fra Schneider Electric for elektrodistribusjon i TN-nett gir til rådgivende ingeniører, tavlebyggere og personell som drifter og vedlikeholder eldistribusjonstavler - med grunnlag i EcoStruxure™ IoT-teknologi.

Systemet er dessuten tids- og plassbesparende, takket være modulkomponenter som er optimalisert for tavlebygging, -installasjon og -vedlikehold.

- Det dreier seg om et komplett system som omfatter automatsikringer, jordfeilmoduler, jordfeilautomater og samleskinner opp til og med 40 A, forklarer Odd Arvid Kleven, Offer Manager i Schneider Electric Norge.

iC40 utvider Acti 9-familien samtidig som det styrker kjernefordelene til Schneider Electrics eksisterende Acti 9 iC60-serie, med nye funksjoner i tillegg.

Effektivitet
Acti 9 iC40-systemet forenkler tavlebygging og systeminstallasjon. Optimaliserte komponenter, som for eksempel vertikal distribusjonsblokk, gir kortere montasjetid, samtidig som oppgraderinger og ettermontering i eksisterende tavler foregår mer kostnadseffektivt.

Bedre synlighet for bedre sikkerhet
Synlighet betyr effektivt vedlikehold og betjening. Det nye Acti 9 iC40-systemet har VisiTrip, en feilutløsningsindikator som sørger for rask service på stedet. VisiSafe, en tydelig grønn stripe, forsikrer vedlikeholdspersonell om at kursen er utkoblet. Rask og enkel identifisering av utkoblet utstyr bidrar til å synliggjøre sikkerhet og sørger for raskere igangkjøring ved utkobling som følge av feil i anlegget.

Nettilkoblet
Acti 9 iC40-systemet er en viktig bidragsyter til EcoStruxure™ Power-arkitekturen. Det nye Acti 9 iC40-systemet er en nettilkoblet løsning og utnytter EcoStruxure-teknologi for å gi driftspersonell og bedriftseiere muligheten til å tilby analyser og tjenester som gir bedre oversikt og kontroll. PowerTag-sensorer overvåker energiforbruk trådløst og i sann tid, slik at operatørene kan overvåke belastninger uavhengig av byggets størrelse, og hvor enn det befinner seg takket være fjernovervåking. Gjennom programvaren EcoStruxure Facility Expert får man varsler på mobil/PC som muliggjør prediktivt vedlikehold.

Resultat av mange års erfaring
- Acti 9 iC40-systemet utnytter designekspertisen vi har ervervet gjennom fem generasjoner av modulbaserte elektro-distribusjonssystemer, og det erstatter iDPN-serien. Acti 9 iC40 er enkelt å installere, vedlikeholde og oppgradere, og ytelsen er uovertruffen, avslutter Kleven.

iC40 er tilgjengelig hos landets største elektrogrossister. For ytterligere informasjon se PDF-katalog

se.com/no/ic40

Schneider Electric Norge AS
Sandstuveien 68
0607 Oslo
Oslo
Norge

Kontaktperson

Stefania Nilsen
Channel & Segment Marketing Leader
+47 98207384 stefania.nilsen@se.com

Send til en kollega

0.032