23948sdkhjf

Hva skal til for å forvandle et rom?

| Medlemsnyhet | Bedrift Nordiske Innholdsmarkedsføring

Nå som innredning og interiørtrender er overalt på sosiale medier som Instagram og visuelle inspirasjonsmedier som Pinterest, er det mange som blir inspirert til å få det litt finere hjemme.

Men er det egentlig nødvendig å pusse opp fra bunnen for å forvandle et rom? Det skal vi se undersøke litt nærmere her.

Innred med tapet og fototapet
En løsning som du kanskje ikke har tenkt på, hvis du har lyst til å forvandle hjemmet ditt med bare få, enkle grep, er å innrede med tapet og fototapet. På www.nicetapet.dk finner du et utall gode muligheter å velge mellom, uansett hvilken stemning eller hvilket uttrykk du er på jakt etter.

Det er jo det innredning egentlig handler om. Å skape og formidle en spesiell følelse. Hvordan vi føler oss i et rom har nemlig veldig mye å si for hvordan vi oppfatter rommet. Derfor er det et godt utgangspunkt å tenke på hvilken stemning vi vil formidle, fremfor å fokusere på hva som er trendy akkurat nå.

Det er mange som har fått øynene opp for tapet og fototapet igjen, etter at vi er begynt å bli litt lei av den hvite minimalismen som har dominert trendbildet i flere tiår. Nå er det lov å vise sin personlige stil i innredningen og få frem både farger, varme og forskjellige teksturer i rommet.

Nå er det på tide å tenke litt mer på personlig stil, hva man gjerne vil få ut av et rom.

Bruk farger og teksturer
Noe av det som er helt avgjørende hvis man vil forvandle et rom, er å fokusere på å bruke farger og teksturer. Det er nemlig noe, som kan være svært stemningsskapende. Det er også en god ide å fokusere på ting som levende lyskilder, levende varmekilder og naturlig lys. Det er nemlig ting som kan utgjøre en stor forskjell.

Teksturer kan både handle om tapet og de tekstilene du velger å introdusere i rommet. En rå betongvegg og et sart blomstertapet, er for eksempel to forskjellige uttrykk du kan leke med når det kommer til teksturer og innredning.

Fototapet gir dybde
En av de store fordelene med å bruke en fototapet til innredning, er at man kan gi rommet mye mer dybde. Det er også en forholdsvis enkel måte å skape et helt nytt uttrykk i et rom. Det er også en fin måte, hvis man vil gi forskjellige rom ulike stiluttrykk.

Det kan for eksempel være en kreativ måte å innrede et tenåringsrom i en ny stil, og gi det en liten make over. Noen ganger trenger man bare forandring, og da er tapet og fototapet en perfekt måte å få inn litt akutt forandring i et rom eller innredningen i et hus eller en leilighet.

Nå er det faktisk på mote å leke seg litt med forskjellige uttrykk, og det er ikke sånn at alle rommene i et hjem behøver å være helt like. Det kan nemlig bli like fint at man leker med ideen om, at hvert rom kan ha vært sitt stilutrykk.

Medlemsnyhet

Bedrift
Nordiske Innholdsmarkedsføring

Send til en kollega

0.078