23948sdkhjf

Nytt kompakt termografikamera fra FLIR

| Medlemsnyhet | Bedrift Elma Instruments AS

Termografikameraet har gradvis blitt et veldig populært verktøy for installatør, tekniker og ingeniør i mange bransjer som bl.a. el-installasjon, VVS installasjon, bygningsrådgivning, bilindustri og industri.

FLIR utvider sin kompaktserie med FLIR C3-X

Termografikameraet har gradvis blitt et veldig populært verktøy for installatør, tekniker og ingeniør i mange bransjer som bl.a. el-installasjon, VVS installasjon, bygningsrådgivning, bilindustri og industri. Spesielt de brukervennlige pek-og-skyt-kameraene er veldig populære, fordi de er brukervennlige og kommer i en størrelse som du enkelt kan putte i lommen.

 Den konkurransedyktige FLIR C3-X fra Elma Instruments, er det nyeste kompakte kameraet i pek-og-skyt-serien. Fordelen med pek-og-skyt er at du bare peker kameraet mot objektet og trykker på knappen, det er ingen problemer med fokus eller andre innstillinger du trenger å kontrollere. Når du trykker på utløseren, lagres et termisk og et visuelt bilde i internminnet. Bildene er i JPEG-format som du umiddelbart kan dele med kunder eller kolleger som dokumentasjon på oppgaven som utføres. Hvis du vil opprette en rapport, kan du laste ned FLIR’s analyse-/rapportprogramvare for Windows, iOS eller Android gratis.

 Les mer på www.elma-instruments.no eller oss på tlf. 22 10 42 70.

Medlemsnyhet

Bedrift
Elma Instruments AS

Garver Ytteborgsvei 83
0977 Oslo
Norge
Elma Instruments AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.047