23948sdkhjf

Ha frisk og ren luft på arbeidsplassen

| Medlemsnyhet | Bedrift Nordiske Innholdsmarkedsføring

Uansett om man er sjef i en bedrift, eller om man har ansvaret hjemme, så er det visse ting som må være på plass.

Det er ingen som sa at det er gøy å ha ansvar, tross alt, og det å ha og opprettholde ren luft er noe av det viktigste man må gjøre. Det er kanskje ikke noe som er veldig glamorøst eller som blir snakket om i stor grad, men viktig er det uansett, og heldigvis finnes det jo butikker som kan hjelpe deg, spesielt om du har lite kunnskap. Trenger du for eksempel filter til Ensy er det Barefilter du bør besøke.

Ikke bare for Ensy for så vidt, men de har et stort utvalg i sortimentet deres for dette merket, sannsynligvis fordi det er så populært blant nordmenn. Det er mye å velge mellom, uansett om du trenger standard filter ensy, eller spesifikke modeller, som Ensy ahu 200-300. Det er nok ikke så relevant for alle, men for deg som har Ensy system på arbeidsplassen vil synes dette er viktig informasjon. Ren luft er faktisk noe som kreves i norsk lov, og uansett om det er snakk om hjemme eller på arbeidsplassen så har mennesker som oppholder seg der rett til ren luft.

Hva du bør vite
Om det er sånn at du har bestemt deg for å handle hos Barefilter er det kanskje greit å vite at mange av deres produkter er laget i Hardanger. Det visste du kanskje ikke, og det er jo alltid greit å kjøpe lokalt der man kan. Og om det er sånn at du trenger et filter som ikke er tilgjengelig på siden, kan du kontakte kundetjenesten deres så bestiller de det for deg. Da vet du at selv om du har et gammelt system så finnes det filter. Og der mange arbeidsplasser er i eldre bygninger kan jo det være ganske relevant.

Til slutt må vi også påpeke at du kan sette opp et abonnement hos Barefilter. Det innebærer at du kan be dem om å sende deg filter en eller to ganger om året. Da vet du at filter blir sendt, så du ikke trenger å tenke på at du må bytte filter. Det er greit å slippe å tenke på det, og når du får pakken i posten så vet du at det er på tide. Det, og mye annet, kan Barefilter hjelpe de

Medlemsnyhet

Bedrift
Nordiske Innholdsmarkedsføring

Send til en kollega

0.047