23948sdkhjf

Vi har spart mange arbeidstimer

| Medlemsnyhet | Bedrift BADELEMENT A/S

Samarbeidet og koordineringen med Badelement har fungert upåklagelig; de prefabrikkerte badene fra Badele-ment er en løsning som Torben Mortensen, Gråkjær, vil velge igjen.

Vi har spart mange arbeidstimer
Torben Mortensen, prosjektleder i Gråkjær, er ikke i tvil: "Vi har sannsynligvis hatt 30-40 færre arbeidere på byggeplassen enn vi ellers ville hatt."

Da Gråkjær hadde ansvaret for hovedkontrakten for 360 ungdomsboliger på Poppelstykket 8 i Valby, benyttet de seg av prefabrikkerte bad, prefabrikkerte tekniske sjakter og ved å ha vinduene forhåndsmontert i betong-elementene. Dermed ble råbygget i stor grad fedig da elementene ble satt sammen.

Forbedret sikkerhet og enklere byggeledelse
I tillegg til å spare mange arbeidstimer, hadde Gråkjær også betydelig bedre sikkerhet på byggeplassen - rett og slett fordi det var vesentlig færre arbeidere i virksomhet.

Torben Mortensen mener også "det har helt klart vært en enorm fordel for byggeledelsen" med de prefabrikkerte elementene, noe som også har bidratt til å sikre at man fulgte tidsplanen. "Vi har ikke hatt usikkerhet om at vi ville rekke det i tide," legger han til.

Dette er noe vi kan anbefale til andre
Ungdomsboligene på Poppelstykket i Valby er Torben Mortensens første erfaring med prefabrikkerte bad i betong fra Badelement: "Det er en stor fordel at de er ferdige også utvendig og man behøver derfor ikke å bygge lettvegger rundt badet."

Samarbeidet og koordineringen med Badelement har fungert upåklagelig; de prefabrikkerte badene fra Badelement er en løsning som Torben Mortensen vil velge igjen: "Det er absolutt verdt å investere i en slik konstruksjon - det er noe vi kan anbefale til andre." 

Poppelstykket 8
DK-2500 Valby
Bygherre: Koncenton A/S
Entreprenør: Gråkjær
Arkitekt: VA Arkitekter ApS
Ingeniør: WSP Danmark
Antal: 360 baderomskabiner

Se mer her


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
BADELEMENT A/S

Levysgade 14, st.
8700 Horsens
Danmark
BADELEMENT A/S

Send til en kollega

0.078