23948sdkhjf

Varm dansk suksess i Tyskland

| Medlemsnyhet | Bedrift Ceetec A/S

I løpet av bare 72 timer ble et fullstendig ovnssystem for tørking av treemner installert hos en tysk produsent av trefasader, trekledning og konstruksjonsvirke.

På grunn av covid-19 kunne teknikerne fra Ceetec bare oppholde seg i Tyskland i 72 timer, så utfordringen var ganske enkel. Sett inn en ny tunnelovn med vinkeloverføring, og integrer den med kundens eksisterende utstyr. Test med lakk og tørking. Dere har 72 timer til oppgaven. Den tyske treprodusenten ble med på utfordringen, og etter bare 2,5 dager var alt klart til testing og innkjøring.

Se video fra installasjonen og den første gjennomkjøringen med lakk.

Generelt om Ceetecs ovnskonsept
Vi har lagt listen høyt med utvikling av tre forskjellige ovnstyper. En tunnelovn, en tverrgående ovn og en etasjeovn. De tre ovnstypene sikrer en løsning for alle produksjonsbehov og tilgjengelige produksjonsområder.

Markedets mest fleksible og brukervennlige løsning
Ovnskonseptet er markedets mest fleksible og brukervennlige løsning. Konseptet er basert på «plug and play» slik du kjenner det fra våre malemaskiner. Det er et grunnleggende prinsipp at en Ceetec-maskin er enkel og lett å betjene. Programvaren er intuitiv og gir mulighet til å lagre innstillinger og programmer. Vi leverer selvsagt en fullstendig linjeintegrert programvare, akkurat som vi kan integrere andre maskiner i styringen.

Testet og klar til produksjon
Ovnsmodulene monteres og testes på fabrikken i Danmark før utsendelse. Modulene leveres selvsagt samlet. Dette gir kort installasjonstid og gjør det enkelt å komme i gang med produksjonen i din virksomhet.

Optimalisert tørkeprosess
Du kan velge mellom en tunnelovn, tverrgående ovn eller etasjeovn, alt etter ditt behov. Hvis du trenger det, kan de tre variantene kombineres. Felles for de tre ovnstypene er en optimalisert tørkeprosess, som skjer gjennom en kombinasjon av IR- og jetdyseteknologi.

Smart teknologi sikrer høy oppetid
Styresystemet sikrer tilgang utenfra ved hjelp av en VPN-tilkobling, slik at service, utvidelser og programvareoppdateringer kan utføres av Ceetec uten at det forstyrrer produksjonen. Den smarte teknologien sikrer at Ceetec-maskinen alltid kjører med høy oppetid.

Visste du at ...?
Ceetec har et testsenter i et virkelig produksjonsmiljø, der vi kan teste emnene dine sammen med lakkleverandøren din. Testsenteret sørger for at vi sammen kan finne den optimale løsningen til akkurat din produksjon.

Se mer eller ring oss på +45 64 42 14 73

Les mer om våre løsninger til treindustrien

Medlemsnyhet

Bedrift
Ceetec A/S

Industrivej 7
5580 Nørre Aaby
Danmark
Ceetec A/S

Bilder & videoer

Ceetec tunnelovn for maling af træCeetec tunnelovn for maling af træCeetec tunnelovn for maling af træ

Send til en kollega

0.094