23948sdkhjf

Flensforbindelse med bolter større enn 1"

| Medlemsnyhet | Bedrift kNm Hydraulikk AS

Ihht. Norsok-L004, skal hydraulisk moment verktøy benyttes på alle bolter større enn 1” For å få den mest nøyaktige forspenningen i bolter på flensen anbefales Hydrauliske strekkeverktøy fra kNm Hydraulikk as

Pålitelighet

Nøyaktig forspenning av bolteforbindelser krever kunnskap og erfaring. Våre produkter har patenterte løsninger som kombinerer både hastighet og nøyaktighet.

Med sin kompakte passform og generering av høy belastning, sammen med fleksibiliteten til å jobbe med alle standardflenser, kan det nye HydraMax®-verktøyet brukes i nesten alle bransjer og innen så mange forskjellige applikasjoner. Selv om det opprinnelig ble designet for kunder i olje- og gassektoren, og som krever et verktøy for den nylig adopterte kompakte flensen, er mulighetene for bruk av dette verktøyet nå store. Allsidigheten gir klienter behovet for mindre sett og reduserer derfor den totale verktøybeholdningen. HydraMax®-verktøy er designet for å generere høye boltbelastninger forbundet med kompakte flenser, samtidig som de gir allsidighet for maksimal boltdekning, og inkluderer de nyeste brukervennlige funksjonene. Basert på attributter som ligner på PS-serien med verktøy, og som inneholder den velprøvde tetningsteknologien som brukes i Aquajack®, kombinerer HydraMax® forsikringen om pålitelig teknologi med brukervennligheten til enkle servicefunksjoner.

Trenger du hjelp til å finne rett verktøy til jobben kontakt oss i kNm Hydraulikk as for tilbud. 

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
kNm Hydraulikk AS

Skvadronveien 27
4050 Sola
Norge
kNm Hydraulikk AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.125