23948sdkhjf

Elektrostat-anlegg for vannbasert lakk fra Norclean AS

| Medlemsnyhet | Bedrift Norclean AS

Pålitelige komponenter og systemkontroll gjør HydroShield til en operatørvennlig løsning. Forbedre overføringseffektivitet og sikkerhet, mens du enkelt sprøyter vannbasert materiale med Pro Xp WB manuell elektrostatpistoler.

Graco HydroShield Elektrostatiske sprøytepakker

Påfyll uten å slå av systemet
Høyere produktivitet oppnås ved ikke å måtte slå av systemet for å fylle på. Den interne isolasjonspumpen fylles automatisk på igjen når pistolutløseren slippes. 


Unik førerkontroll
Kontrollsystemet lar operatøren sette systemparametere og sprayinnstillinger for presis prosesskontroll. Bestående av Pro Xp WB-pistoler, isolasjonspumpe, kontrollsystem og andre deler som er brukt på markedet i årevis, bringer HydroShield sammen Graco holdbarhet i ett system. Innebygd sikkerhet I tillegg til sikkerhetsjordkomponenter for å beskytte operatøren, reduserer den automatiske påfyllingsfunksjonen behovet for å åpne isolasjonskapet. Redusert operatørinteraksjon betyr en tryggere arbeidsplass.


HydroShield er tilgjengelig i en rekke konfigurasjoner
Lavtrykkssystemer spray med Pro Xp WB luftsprøytepistoler. Høytrykkssystemer inkluderer en Merkur-pumpe for luftassistert luftfri sprøyting. Valgmuligheter for pistolslanger og pistol-klare boksesystemer er også tilgjengelig.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Norclean AS

Saturnvegen 1
6419 MOLDE
Norge
Norclean AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.125